Rotterdam Gids
Image default
Eten en drinken

Geniet van verantwoorde vis in blik

Houdt u ook zo van vis? Als avondmaaltijd of bij de lunch? Dat is goed, want vis is heel gezond. Het bevat namelijk belangrijke voedingsstoffen, zoals omega 3 en de vitamines A, D en B12. Vis is dan wel gezond, maar het wordt helaas niet altijd op een verantwoorde manier gevangen en verwerkt. De meeste vis in blik van het bekende merk Deepblue is echter wel duurzaam en verantwoord. Dit ziet u aan de verschillende keurmerken die op de verpakkingen staan. Denk bijvoorbeeld aan het MSC- en SKAL-certificaat. De tonijn is zelfs fairtrade en draagt het Dolphin Safe logo, wat betekent dat dolfijnen tijdens de tonijnvangst beschermd worden. Daarnaast heeft Deepblue verantwoord ondernemen sowieso hoog in het vaandel staan. Het merk zorgt dan ook voor goede werkomstandigheden, doet niet mee aan illegale visserij en heeft oog voor natuur en milieu. Zo kunt u met een gerust hart genieten van lekkere vis.

Kies bij uw lokale supermarkt uit verschillende vissoorten

Deepblue is te koop bij elke supermarkt in Nederland. Het merk is dus gemakkelijk verkrijgbaar en u kunt kiezen uit veel verschillende soorten vis in blik. Enkele mogelijkheden zijn:

  • Zalm
  • Tonijn
  • Haring
  • Ansjovis
  • Sardines
  • Makreel
  • Kabeljauw

Dankzij het uitgebreide aanbod kunt u eindeloos variëren en zet u elke dag een verrassende maaltijd op tafel.

Grootverpakkingen voor de horeca en industrie

Naast vis in blik voor particulieren, levert Deepblue ook grootverpakkingen aan horeca en industrie. Het gaat dan om vis in blik, maar ook om tonijn in pouch verpakking. Pouch verpakkingen werken gemakkelijker en na gebruik blijft er minder restafval over dan bij blik. De kwaliteit van pouch verpakkingen doet niet onder voor die van blik. De grootverpakkingen worden rechtstreeks per FCL aan klanten geleverd of ze kunnen samen met andere vissoorten per mixed pallet worden besteld. Neem bij interesse contact op met Deepblue en bespreek de mogelijkheden.

https://deepblue.nu/