Rotterdam Gids
Image default
Vakantie

Op de camping geniet je pas echt van de Ardennen

Wie in de auto stapt en naar het zuiden rijdt, is in een paar uurtjes in een heel andere omgeving. De Ardennen bieden datgene wat we in Nederland zo node moeten missen: heuvels, rotsen en uitgestrekte bossen.

De Ardennen liggen grotendeels in Wallonië (België), met uitlopers in Luxemburg en Frankrijk, maar vormen in de ogen van vakantievierders één geheel. En waarom zou je jezelf ook laten beperken door landsgrenzen, als de natuur je zo’n prachtig gebied geeft waar je jouw outdoor-hart kunt ophalen.

Iedereen die het leuk vindt om buiten actief bezig te zijn, kan zich in deze regio helemaal uitleven. De serieuze bergbeklimmer vindt hier steile rotsen die je uitdagen om je techniek te verbeteren, maar ook voor de beginner zijn er volop mogelijkheden tot bergbeklimmen. Wandelaars vinden in de Ardennen een uitgebreid routenetwerk, van korte ommetjes tot meerdaagse hikes. Voer mountainbikers zijn er verschillende trajecten. Ook ondergronds valt genoeg te ontdekken. Maar kruip niet zomaar een grot in, zorg dat je een gids bij je hebt.

De Ardennen is met recht dé bestemming voor een avontuurlijke vakantie. En omdat een avontuurlijke vakantie een avontuurlijke overnachting vereist, verblijf je natuurlijk op een camping die goed gelegen is, midden tussen de vele attracties die de regio te bieden heeft.

Boek nu alvast je camping in de Ardennen

Dat je verblijf avontuurlijk moet zijn, betekent niet dat het boeken van je camping in de Ardennen een uitdaging moet zijn. Op www.glampings.nl is het supereenvoudig om de juiste camping voor jullie vakantie te selecteren. En niet alleen dat, het aanbod maakt het onmogelijke toegankelijk: kamperen in luxe.

Avontuur is immers een stuk leuker wanneer je ’s ochtends bij het ontwaken fris en uitgerust bent? Een slaapmatje leidt vaak echter tot rugpijn of stijve gewrichten. Daarom bieden we glamping aan: ruime tenten, die volledig zijn ingericht, inclusief een heerlijk bed met een fatsoenlijk matras. Zo kan je lichaam ’s nachts herstellen, zodat je jezelf de dag erna weer volledig in het avontuur kunt storten.

Avontuur en luxe, het kan samengaan, op de camping in de Ardennen.

https://glampings.nl/campings/camping-belgie/camping-ardennen