Rotterdam Gids
Image default
Eten en drinken

Word verrast bij dit Grieks restaurant in Bergen op Zoom

Als u een avondje heerlijk wilt genieten van de meest lekkere gerechten in een sfeervol restaurant in Bergen op Zoom, dan bent u van harte welkom bij Grieks restaurant Athene. Dit restaurant bestaat al sinds 1987 en het is gevestigd in het pittoreske centrum van Bergen op Zoom. Het is een erg populair restaurant dat zeer geliefd is onder vele mensen.

Geniet van de heerlijkste Griekse gerechten

Als u ook zo gek bent op moussaka, tzatziki, Souvlaki en Spanakopira, dan zit u goed bij dit Grieks restaurant in Bergen op Zoom. U kunt hier genieten van alle culinaire heerlijkheden en uw smaakpapillen laten tintelen. Het personeel van dit Grieks restaurant ontvangt u graag om vervolgens hun uitgebreide menukaart aan u toe te lichten. Zo wordt u verwend met de vele gerechten in dit Grieks restaurant in Bergens op Zoom en geniet u van de gezellige Griekse sfeer. De gerechten waarvoor u in dit restaurant kunt kiezen zijn niet enkel smaakvol, maar ook écht Grieks. Deze worden rechtstreeks uit Griekenland geïmporteerd. En dat proeft u! Kies voor de ultieme smaakbeleving en bestel de Griekse tapas. Stapt u binnen bij dit restaurant in Bergen op Zoom, dan zult u versteld staan van de lekkerste menukaart en de volledige Griekse beleving. Alsof u zich in Griekenland waant, maar dan in Nederland!

Ontdek de Griekse gezelligheid

Kom langs bij dit Grieks restaurant en laat u verwennen en onderdompelen in de Griekse gastvrijheid en in de Griekse keuken. Het vriendelijk personeel ontvangt u graag iedere dag van de week. Het restaurant is zeven dagen per week geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur. Als u eten wilt afhalen, dan is dat zeker mogelijk. Zo geniet u heerlijk thuis van uw favoriete gerecht. Zij zien u in ieder geval graag tegemoet! Plaats eenvoudig uw bestelling online of neem telefonisch contact op.