Rotterdam Gids
Image default
Eten en drinken

De lekkerste hapjes van bladerdeeg maak je met deze recepten

Wanneer je op zoek bent naar recepten met bladerdeeg, dan kun je hiervoor het best de website van Tante Fanny bekijken. Deze producent in deegwaren geeft jou namelijk graag inspiratie om heerlijke, en soms verrassende, gerechten of hapjes te maken met hun deeg. Of je nu van zoet of van hartig houdt; de recepten met bladerdeeg op deze website zijn erg uiteenlopend. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een lekkere zoete appelflap te maken, maar ook een mega saucijzenbrood valt onder de opties. Voor iedereen is er dus wel wat lekkers te vinden tussen deze recepten met bladerdeeg.

Ook recepten voor andere degen

Tante Fanny produceert naast bladerdeeg ook nog andere soorten deegwaren. Wat dacht je bijvoorbeeld van quiche- en taartdeeg of van flammkuchendeeg? Daarnaast hebben ze diverse soorten pizzadeeg waarmee je uiteenlopende soorten pizza’s kunt maken. De recepten op hun website zijn erg veelzijdig; van een pizza margherita tot aan een pizza bianca met spinazie en ricotta. Natuurlijk hoef je niet per se de recepten van de website te volgen, maar kun je ook jouw eigen favoriete ingrediënten uitkiezen en hiermee jouw pizza beleggen. Het leuke aan pizza is dat echt van alles mogelijk is! Wil je graag vlees, vis of voornamelijk groenten op je pizza doen? Wat je ook kiest, het smaakt gegarandeerd goed!

Koop het deegwaar in jouw supermarkt

Heb je de recepten van Tante Fanny bekeken en wil je graag een pizza maken of hapjes van bladerdeeg? De deegwaren die je hiervoor gebruikt kun je gewoon bij een winkel bij jou in de buurt kopen. Wil je er zeker van zijn dat jouw dichtstbijzijnde supermarkt de producten heeft die je nodig hebt? Maak dan gebruik van de store locator op de website van Tante Fanny en vindt in een paar muisklikken welke winkels bij jou in de buurt de producten van dit merk in de schappen heeft liggen.