Rotterdam Gids
Image default
Banen en opleidingen

Een groepsaccommodatie vinden in de Veluwe

Bent u aan de beurt om een passende groepsaccommodatie te vinden voor het vriendenweekend, sportuitje of scoutingkamp in de omgeving van de Veluwe? Dan wilt u natuurlijk wel een locatie die voldoet aan al uw wensen en eisen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om een locatie te vinden waarbij u met het gehele gezelschap terechtkunt. U wilt gedurende uw verblijf natuurlijk leuke activiteiten uitvoeren in en rondom de plek waar u verblijft. En dan het kostenplaatje: dit is ook niet geheel onbelangrijk. Maar waar vindt u een groepsaccommodatie die voldoet aan al uw wensen en eisen? De Aalbertshoeve in Ermelo is hiervoor een uitermate geschikte locatie.

Meer te weten komen over deze groepsaccommodatie

De Aalbertshoeve in Ermelo, de Veluwe, is de perfecte groepsaccommodatie voor uw verblijf. U kunt hier terecht voor groepen zo groot als 86 personen. De kampeerhuizen waar u uit kunt kiezen, zijn perfect voor ieder soort gezelschap. Ze beschikken over verschillende slaapzalen, zodat u eventueel mannen en vrouwen gescheiden kunt laten verblijven. Verder vindt u in de kampeerhuizen alle benodigdheden die u nodig heeft. Er zijn voldoende sanitaire gelegenheden en u geniet van een volledig uitgeruste keuken. Ook kunt u met de groep lekker buiten zijn, in bijvoorbeeld de zitkuil, op het terras of op het sportveld.

Persoonlijk advies over uw aankomende verblijf ontvangen

Wanneer u twijfelt of groepsaccommodatie De Aalbertshoeve in Ermelo, de Veluwe, geschikt is voor u kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de accommodatie en wat er hier allemaal mogelijk is. Van activiteiten tijdens uw verblijf tot de mogelijkheid om boodschappen te laten bezorgen; zij staan voor u klaar. Ook bij vragen over een van de drie kampeerhuizen, helpen zij u graag verder. Bekijk de website en ontdek alle contactmogelijkheden. Wanneer boekt u uw verblijf?

https://www.aalbertshoeve.nl/