Rotterdam Gids
Image default
Auto

Vind hier je rijschool in Delft

Zoek jij een rijschool Delft? Wat leuk dat je gaat beginnen met lessen!

Het leren autorijden is voor velen een grote stap richting het volwassene en zelfstandige leven. Met je rijbewijs en helemaal een eigen auto kun je gaan en staan waar je wilt. Maar rijlessen zijn helaas erg duur. Kijk daarom eens bij de acties van STARZZ Rijopleiding in Delft en bespaar op je zuurverdiende spaargeld!

Acties

Bij STARZZ Rijopleiding kun je kiezen uit verschillende pakketten. Je hebt bijvoorbeeld al een pakket met 10 lessen van 90 minuten voor 762 euro. Ook zijn er pakketten van 15, 20 en 25 lessen. De lessen zijn inclusief een gezondheidsverklaring en het praktijkexamen. Gebruik je uiteindelijk minder lessen dan er in het pakket zitten dan krijg je het overige bedrag uiteraard terug. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse lessen te kopen, dit is ook erg handig als je na een pakket toch nog een extra les wilt gebruiken.

Naast de aantrekkelijke pakketten zijn er ook tijdelijke acties bij STARZZ Rijopleiding, bijvoorbeeld de actie ‘4 lessen voor €99’. Dit pakket waarin je 4 lessen van een uur voor 99 euro koopt, maakt de rijlessen super scherp geprijsd: je betaalt per les slechts 24,75 euro. Ook is er momenteel nog een andere tijdelijke actie, het garantie rijlespakket: bij dit pakket is je rijbewijs gegarandeerd! Als het advies vanuit STARZZ komt om te gaan afrijden, dan wordt een eventueel herexamen door de rijschool vergoed.

STARZZ Rijopleiding, dé rijschool in Delft

Waarom zou je voor STARZZ kiezen? De instructeurs van STARZZ zijn WRM gecertificeerd en krijgen regelmatig bijscholing. De focus ligt op jou, om jou voor te bereiden, niet alleen op het examen maar ook op het zelfstandig rijden als je eenmaal je rijbewijs hebt. Hoe kom je erachter of een rijschool en instructeur bij je passen? Het kinkt waarschijnlijk niet als een goed idee om een compleet pakket met al je lessen bij een rijschool te kopen om er vervolgens achter te komen dat het niet klikt met je rijinstructeur. Geen zorgen! Je kunt bij STARZZ eerst een proefles nemen om erachter te komen wat je van de rijschool en de manier van lessen vindt.

Kijk voor meer informatie op de website en boek je proefles!

Voor meer info :