Rotterdam Gids
Image default
Auto

Bestelwagen leasen of kopen?

Wanneer ben je nu slimmer bezig. Is het verstandig om een bestelwagen te kopen. Of kan je beter een bestelwagen leasen? Dit hangt natuurlijk tot op bepaalde hoogte af van de manier waarop jouw onderneming in elkaar zit en hoe je de auto gaat gebruiken. Wanneer je er ook privé mee gaat rijden, dan kan het best weleens zo zijn dat kopen slimmer is. In het overgrote deel van de gevallen is het echter zo dat juist het leasen van de bestelwagen veel verstandiger is. Dit brengt namelijk flink wat zakelijke voordelen met zich mee. Bovendien heb je meer mogelijkheden.

Geen vast merk

Wanneer je het zakelijk bekijkt, dan is het verstandig om je niet vast te leggen aan één merk auto. Het is beter om te bekijken wat het beste bij jou en jouw bedrijf past. Dit is bij leasemaatschappijen vaak geen probleem. Zelfs wanneer je nog niet helemaal weet wat je nu eigenlijk precies wilt. Je kunt dan gewoon gezamenlijk uitzoeken waar de bestelwagen allemaal aan moet voldoen en daar vervolgens het geschikte model bij zoeken. Zo weet je altijd zeker dat je de auto in bezit hebt die het meest efficiënt is voor datgene wat je ermee wilt doen als ondernemer.

Alle kosten inzichtelijk met volkswagen caddy leasen 

De reden waarom er zo vaak voor leasen wordt gekozen door bedrijven is natuurlijk de manier waarop met de kosten wordt omgegaan. Je sluit een contract af en je weet direct wat je voortaan kwijt zal zijn hieraan. Er zijn dus ook geen verborgen kosten. Soms kan je er zelfs voor kiezen om een tankpas mee te leasen. Dit is echter vaak een optie. Verder is alles in de lease opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan kosten voor wegenbelasting, onderhoud, keuring en andere voorkomende werkzaamheden. Vanuit zakelijk oogpunt bekeken is dit natuurlijk gemakkelijker zakendoen. Dit maakt het ook aantrekkelijk.

Voor meer info : https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen