Rotterdam Gids
Image default
Dienstverlening

De paardengruiter: de online ruitersportzaak!

Voor u als paardensportliefhebber zal de ruitersportzaak geen onbekende plek zijn. Echter heeft u vast niet altijd tijd om er een te bezoeken, en daarom is er een alternatief: bezoek onze online ruitersportzaak! Alles voor u als ruiter en voor uw paard overzichtelijk en snel te bestellen. Wij bieden een breed, kleurrijk assortiment aan producten, en ons assortiment wordt regelmatig ververst.

Op concoursen valt ons op dat er nog door veel ruiters wordt gekozen voor het klassieke zwart-witte tenue, terwijl er veel mooie sets te verkrijgen zijn met meer kleur: bij ons vindt u daarom samengestelde wedstrijdset in allerlei kleurencombinaties. Enjoy colourful riding!

Kleurrijk te paard

Het oorspronkelijke idee achter de Paardengruiter is het klassieke wedstrijdtenue voor zowel paard als ruiter. Wij vinden dat er best wat meer kleur getoond mag worden op wedstrijden en concoursen, in plaats van het klassieke zwart-wit. Bij Samengestelde wedstrijden zien we al veel ruiters in gekleurde rijkleding, en paarden met bijvoorbeeld bijpassend gekleurde zadeldekken en beenbescherming: wij van Paardengruiter vinden dat de dressuur- en springruiters hier best een voorbeeld aan zouden mogen nemen!

Op onze website kun je je gemakkelijk je gehele wedstrijdset samenstellen: er is toch niets leukers dan in je eigen stijl op concours verschijnen?

De online ruitersportzaak: overzichtelijk en snel!

Op onze website vindt u, verdeeld over overzichtelijke categorieën, een breed assortiment producten op het gebied van ruitersport en paardenhouderij. Van oornetjes en beenbescherming, tot bodyprotectors en jodphurs: bij Paardengruiter vindt u alles wat u nodig heeft om de paardensport optimaal, en met kwalitatief goede producten, te kunnen beoefenen.

Met onze producten en verschillende kleurencombinaties hopen wij voor iedere ruiter wat wils te hebben.

Paardensport is een dure hobby en daarom snappen wij dat u bij dergelijke investeringen eerst wilt komen passen voordat u iets aanschaft. Daarom bieden wij de mogelijkheid om onze producten, op afspraak, bij ons op locatie te komen passen. Wij kunnen u dan advies op maat geven.

Heeft u nog vragen? Wij zowel telefonisch als per e-mail te bereiken voor vragen, opmerkingen of advies. Wij horen graag van u!

Voor meer info :