Rotterdam Gids
Image default
Auto

Leasen als zzp-er, gewoon omdat het kan

KVK-uittreksel in de pocket? Check! Pandje geregeld? Check! Website gebouwd? Check! Je voelt je al een echte ondernemer. Nu alleen de klanten nog. Er zijn zoveel dingen om te regelen en uit te vogelen wanneer je ervoor kiest je te begeven in de wondere wereld van het ondernemerschap. Wanneer je ervan overtuigd bent dat jouw onderneming een succes gaat worden, en je wilt als directeur-eigenaar, CEO, Founder of hoe je je dan ook kiest te noemen een bepaalde mate van succes uitstralen, is het zaak om je te verplaatsen in stijl. Dat oude koekblik heeft zeker de nodige nostalgische waarde opgebouwd en toegegeven; er gaat een bepaalde charme vanuit. Wat je je echter kunt afvragen is hoe toekomstige klanten, leveranciers en toekomstige partners tegen jouw wagen aankijken.

Een nieuwe auto, dat is toch niet te betalen?

Waarschijnlijk was het al een hele onderneming om de financiële middelen bij elkaar te sprokkelen om überhaupt je bedrijfje van de grond te krijgen. De kans dat je dan nog ergens een potje tot je beschikking hebt om even een nieuwe bolide aan te schaffen is dan ook erg klein. Gelukkig bestaat er tegenwoordig zoiets als zakelijk leasen zzp. Ook voor zzp-ers is het gewoon mogelijk om een leaseauto te rijden. Er bestaan verschillende opties, die elk hun eigen voor- en nadelen met zich meebrengen.

Langetermijnvisie, zakelijk leasen

Welke vorm van zakelijk leasen zzp je ook kiest, het is belangrijk om stil te staan bij een situatie die onderhevig is aan verandering. Als ondernemer kan het allemaal heel snel gaan, maar kan het net zo goed heel snel mis gaan. Bij het kiezen van een leasetermijn is het dan ook belangrijk om na te denken over de toekomst. Lease bij voorkeur niet langer dan 4 jaar dezelfde auto, zelfs al lijkt dit voordeliger. Niemand weet wat de toekomst brengt.

 

Voor meer info : https://www.zakelijkautoleasen.nl/