Rotterdam Gids
Image default
Auto

Het onmisbare platform voor autoliefhebbers

Ben je autoliefhebber en op zoek naar informatie over tweedehands auto’s? Bijvoorbeeld of het verstandig is om een auto te importeren uit het buitenland, waar je op moet letten bij het kopen van een tweedehands auto of welke zaken worden gecontroleerd bij een APK? Dan kun je stoppen met zoeken, want er is nu een online platform waar de belangrijkste informatie wordt verzameld en gedeeld: 2dehands-auto.nl.

Duidelijk, eenvoudig en handig
Op de site vind je duidelijke categorieën (kopen, verkopen en onderhoud) en met vragen en/of opmerkingen kun je makkelijk contact op nemen. Daarnaast is er een aparte sectie voor inspiratie, waarin aandacht is voor bijvoorbeeld de nieuwste auto’s zoals de laatste McLaren. Op de homepage licht de redactie voor de bezoekers een artikel uit en de laatste berichten staan altijd rechts in beeld (handig!). Uiteraard kun je ook zoeken op de site. Dat kan met behulp van één klik op de knop en dat maakt het vinden van de juiste informatie heel eenvoudig.

Relvante partners
Er hebben zich meerdere, relevante partners verbonden aan het online platform. Zoals een auto advertentieplatform voor particulieren/bedrijven uit Nederland en België en een blog voor en door de moderne man. 

Voor autoliefhebbers én partijen die met autoliefhebbers willen communiceren
Het platform leent zich niet alleen voor autoliefhebbers, maar ook voor partijen die deze groep willen aanspreken. Daar zijn namelijk verschillende mogelijkheden voor, zoals advertenties, advertorials en persberichten.

Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van dit online platform voor autoliefhebbers: ga naar 2dehands-auto.nl en voeg de site toe aan jou favorieten.

Voor meer info : https://www.2dehands-auto.nl/