Rotterdam Gids
Image default
Vakantie

Glamping is perfect voor groepen

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Op vakantie met de hele groep is geweldig voor het aanhalen van banden. Of je nu met de hele familie (plus aanhang) op vakantie gaat, met het sportteam of met je oude studie-vriend(inn)en, maakt niet uit. Want als je met de hele groep op pad gaat, gebeuren er mooie dingen.

Het organiseren van een verblijf voor de hele groep kan echter wel wat voeten in aarde hebben, want de een houdt van de luxe van een hotel, terwijl de ander het liefst in een tentje in de natuur verblijft.

Wat doe, je wanneer de wensen zo uiteenlopen? Ga je het ene jaar naar de camping en het andere jaar naar een hotel? Dat lijkt eerlijk, maar uiteindelijk komt het er op neer dat elke keer een deel van de groep niet helemaal happy is met de accommodatie.

Ga je op zoek naar een compromis, waarbij iedereen een beetje inlevert? Of kies je voor een accommodatie waar iedereen gewoon heel erg blij van wordt.

Glamping voor groepen: iedereen blij

Die keuze is niet moeilijk: natuurlijk ga je voor iets waar iedereen blij van wordt. Dus ga je met de hele groep naar de glamping. Glamping is een vorm van luxe kamperen, waar zowel de kampeerder als de hotelgast aan zijn of haar trekken komt. Je verblijft in een of meerdere safaritenten, lodges of huisjes. Je glamping groepsaccommodatie is onderdeel van een groter vakantiepark of camping, waardoor je gebruik kunt maken van alle beschikbare faciliteiten. Maar –en dit is waar de hotelgasten enthousiast van worden- je verblijf is helemaal kant en klaar ingericht, inclusief alles wat je van een hotel zou verwachten: goede bedden met heerlijke matrassen, meubilair (binnen én buiten) en zelfs een basic keukentje. Dat laatste heb je in het hotel niet eens!

Wij van glampings.com zijn altijd op zoek naar glampings die meer dan de moeite waard zijn. Inmiddels hebben we enkele honderen glampings in Nederland en Europa op onze site opgenomen. Maar hoewel een safaritent erg ruim is, bieden de meeste slechts 4 slaapplekken. We kregen daarom veel mails van mensen die met een grotere groep op glamping trip wilden. U vraagt, wij draaien: we hebben alle glamping mogelijkheden voor groepen verzameld op een aparte pagina.

Selecteer het land waar jullie naar toe willen (bijvoorbeeld Nederland, of Kroatië) en de groepsgrootte en je hebt binnen een paar seconde de beste groeps-glampings op een rijtje. Een paar muisklikken verder heb je jullie groepsaccommodatie op de glamping gereserveerd.

Zo makkelijk is glamping, ook voor groepen, op Glampings.com!