Rotterdam Gids
Image default
Vakantie

Veilig en eenvoudig in vastgoed investeren

Heeft u interesse in het investeren in recreatief vastgoed? Het beleggen in een recreatiewoning van Center Parcs Vastgoed kan u veel opleveren. Duizenden andere investeerders gingen u al voor en hebben de vruchten geplukt van hun investering. Center Parcs Vastgoed heeft jarenlange ervaring op het gebied van recreatief vastgoed en toeristisch management en biedt u een veilige en zorgeloze manier van beleggen, waarbij zorgen uit handen worden genomen en u precies weet wat het u oplevert.

Expert op het gebied van recreatief vastgoed en toeristisch management

Als het gaat om het beheer en ontwerp van toeristische accommodaties in Europa is Center Parcs Vastgoed dé referentie. Het bedrijf is in het bezit van dubbele vakkennis; zowel van recreatief vastgoed als van toeristisch management. Besluit u in vastgoed te investeren en in zee te gaan met Center Parcs Vastgoed, dan bent u gegarandeerd van een efficiënte samenwerking (en werkwijze) en wordt u veilig een eigenaar van een beleggingspand.

 

Waarom zou u in vastgoed investeren?

De spaarrentes liggen laag en u betaalt belasting over uw vermogen. Om deze redenen zijn er steeds meer mensen die ervoor kiezen om te beleggen in vastgoed. Investeert u bijvoorbeeld in recreatief vastgoed, dan is het waarschijnlijk dat dit u een hoog rendement oplevert. Er zijn meerdere voordelen waar u van kunt profiteren wanneer u investeert in een recreatiewoning van Center Parcs Vastgoed. Een aantal redenen om met deze partner in vastgoed te investeren:

  • Een sterk merk: al ruim 50 jaar ontwerpt, bouwt en beheert Center Parcs duurzame vakantieparken.
  • Professionele begeleiding: tijdens het investeringsproces ontvangt u persoonlijke begeleiding: van het oriëntatie moment tot en met de daadwerkelijke aankoop.
  • Vast rendement: u ontvangt 3% variabele huur én een percentage van de totale huuromzet of 5% gegarandeerde huur.
  • Langjarig huurcontract: met een huurovereenkomst van omme nabij 15 jaar kunt u het rendement en de inkomsten alvast inplannen voor de toekomst.
  • 100% huuruitkering: u ontvangt ieder kwartaal huurinkomsten, ongeacht de bezetting.
  • Zorgeloos beheer: u heeft geen omkijken naar het onderhoud, exploitatie of leegstand van uw vakantiewoning; deze is namelijk is zorgeloos beheer.

Vraag het portfolio

Heeft u interesse gekregen in het investeren in vastgoed en heeft u behoefte aan meer informatie? Bezoek één van de informatie- en verkoopdagen, waarin u een rondleiding krijgt op de projectlocatie en bekend wordt gemaakt met de mogelijkheden. Heeft u dringende vragen, neem dan contact op met hen via de telefoon of e-mail.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/