Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Nieuwe vlakke lichtstraat

Een nieuwe vlakke lichtstraat kun je op het dak van huizen laten plaatsen met een vlakke oppervlakte. Het is bij sommige andere type daken ook mogelijk afhankelijk van hoe het gebouwd is en wat voor soort ondersteuning het heeft.

Wil je weten wat er mogelijk is?

Als je meteen wil weten wat er allemaal mogelijk is en of je een vlakke lichtstraat kunt laten plaatsen op het dak kun je hiervoor informatie opvragen. De verkopers van een vlakke lichtstraat kunnen je meestal hier een antwoord op geven als ze weten in wat voor type huis je woont. Aan de hand van de informatie die je opgeeft kunnen ze antwoord geven op je vraag. Je kunt voor de zekerheid ook bij een aannemer nagaan of het mogelijk is tenzij de verkoper ook het plaatsen van de vlakke lichtstraat voor zijn rekening neemt.

Plaatsen van de vlakke lichtstraat

Een vlakke lichtstraat kun je bij veel verschillende winkels kopen maar meestal moet je een aannemer inhuren voor het plaatsen ervan. Er moet plaats worden gemaakt op het dak voor de vlakke lichtstraat en hiervoor wordt een deel van het dak eruit gesneden. Dit zijn bouwwerkzaamheden dat niet iedere verkoper van vlakke lichtstraat uitvoert.

Voor meer info :