Rotterdam Gids
Image default
Vakantie

Een yacht in Amsterdam biedt u een onvergetelijke vaarvakantie

Wilt u met een yacht Amsterdam en omgeving verkennen? Ronddobberen in de Loosdrechtse Plassen of genieten van historische gebouwen tijdens een route over de Vecht? Wanneer u een yacht huurt bij Delos Yachtcharter, gaat u een geslaagde en onvergetelijke vakantie op het water tegemoet. Een vaarvakantie is een vakantie waarin u écht ontspant en meer dan genoeg tijd heeft voor vrienden en familie. En dat terwijl u niet eens een vaarbewijs nodig heeft! Waarom zou u het huren van een yacht in Amsterdam bij Delos Yachtcharter nog meer overwegen?

Nederland ontdekken vanuit een nieuw perspectief

Tegenwoordig wordt het alsmaar populairder om op vakantie naar het buitenland te gaan. Sterker nog, het is haast de norm geworden. Alhoewel er buiten de grenzen van ons land zeker genoeg moois te ontdekken valt, wordt aan de schoonheid van Nederland nogal eens voorbijgegaan. Door een yacht te huren, grijpt u de kans om de mooiste regio’s van ons eigen land te ontdekken. Er zal een wereld voor u opengaan.

Een vakantie waarin u alle faciliteiten tot uw beschikking heeft

De IJsselsteinse verhuurder van luxe vaartuigen heeft een indrukwekkende vloot. De boten zijn geschikt voor groepen van uiteenlopende omvang. Of u nu alleen met uw partner, of met de hele familie op vakantie wilt: bij Delos Yachtcharter kan het allemaal. De grootste vaartuigen hebben een capaciteit voor tot maar liefst tien personen. Aan boord van een yacht ontbreekt het u aan niets. Het vaartuig is uitgerust met alle faciliteiten waarover u wenst te beschikken. Zo ervaart u alle comfort zoals u dat thuis ook gewend bent.

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van een vaarvakantie

Tot slot het gevoel dat een vaarvakantie met een yacht in Amsterdam bij u teweegbrengt. Het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. Elke dag slaapt u in een andere omgeving, zonder dat u uw spullen hoeft te verplaatsen. U kunt het dus zien als een rondreis, maar dan zonder het gedoe met bagage. En over bagage gesproken, u kunt bijna alles meenemen wat u wilt. Tot hengels en fietsen aan toe. Zo heeft u ook onbeperkte mogelijkheden wat betreft dagactiviteiten.

https://delosyachtcharter.nl