Rotterdam Gids
Image default
Dieren

Bezoek dierenkliniek nabij Elst voor specialistische dierenzorg

Kliniek Klaver4dieren is een dierenkliniek in de omgeving van Elst waar dieren de best mogelijke zorg wordt geboden. Een team aan dierenartsen en assistenten zet zich hier voor in door middel van reguliere behandelingen maar ook via acupunctuur, homeopathie en de inzet van supplementen op natuurlijke basis. Deze kliniek ziet naast cliënten met dieren uit de regio ook bezoekers uit andere delen van het land, die ofwel zijn doorverwezen door collega’s of zelf contact leggen om bijvoorbeeld een second opinion te verkrijgen. U bent dan ook welkom om hiervoor een afspraak te maken. Dit kan telefonisch maar ook eenvoudig online via de website van de dierenkliniek.

Gezelschapsdieren, parkdieren en andere bijzondere dieren

In dierenkliniek Klaver4dieren in Dodewaard nabij Elst worden tal van dieren behandelend. Denkt u hierbij aan honden, katten, cavia’s, fretten en konijnen maar ook reptielen, vissen, vogels en papagaaien. Daarnaast wordt hulp geboden aan bijzondere dieren, hangbuikzwijnen, hobbyvarkens, hobbypluimvee en onder meer alpaca’s, wallabies, herten en lama’s. Veelal wordt op reguliere basis gewerkt maar ook acupunctuur en homeopathie worden als complementaire behandelingsmogelijkheden aangeboden. Zo kan acupunctuur een positieve bijdrage leveren aan het genezingsproces bij tal van ziektebeelden en kan homeopathie ingezet worden bij gedragsproblemen bij bijvoorbeeld katten, honden en paarden. Ook bij diverse klachten van acute of chronische aard brengt het vaak verlichting.

Faciliteiten van deze dierenkliniek nabij Elst

Te allen tijde wordt door de medewerkers van deze dierenkliniek nabij Elst rustig en deskundig omgegaan met alle dieren. Daarbij kan het stellen van diagnoses vlot verlopen dankzij het eigen laboratorium binnen de kliniek. De resultaten van bloed-, urine- en bacteriologische onderzoeken zijn hierdoor snel beschikbaar, wat het starten van een gerichte behandeling bespoedigd. Verder is deze kliniek ook uitgerust om tandheelkundige zorg te bieden en is er een breed operatieprogramma wat chirurgie tot een andere expertise van deze dierenkliniek nabij Elst maakt. Bezoekt u eens de website voor meer informatie of voor het inplannen van een afspraak.

https://www.kliniek-klaver4dieren.nl/