Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed: veilig en vertrouwd

Wanneer u geld wilt investeren in vastgoed, dan is het investeren in de vakantiewoningen van Center Parcs Vastgoed een goede optie. Het voordeel van investeren in het vastgoed van deze organisatie is dat u kunt genieten van de voordelen van de vakantiewoningen, maar niet hoeft te piekeren of na te denken over de nadelen. Door gebruik te maken van een huur- of beheerovereenkomst, hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud of leegstand en bent u altijd voorzien van huurinkomsten. Daarnaast kunt u in veel gevallen ook nog eens zelf gebruikmaken van de vakantiewoning wanneer u dat wilt.

Veilig door kennis en ervaring

Geld investeren in een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed is veilig en vertrouwd door de tweeledige kennis en ervaring waarover de organisatie beschikt. Door de ervaring binnen zowel de toeristische sector als het recreatief vastgoed, kunt u efficiëntie en kwaliteit verwachten. Door alle kennis die de medewerkers in huis hebben, zijn de risico’s laag en kunt u dus op een veilige en betrouwbare manier geld investeren in vastgoed. Daarnaast kunt u ook kiezen of u een variabele huur wilt ontvangen of uw huurinkomsten voor langere periode vast wilt laten zetten. Tijdens het gehele project kunt u profiteren van deze kennis en ervaring met professionele begeleiding.

Begeleiding gedurende het hele traject

Wanneer een investering in vastgoed voor u nieuw is, dan kan het prettig zijn om begeleiding te krijgen van iemand die ervaring heeft op dit gebied. Een adviseur van Center Parcs Vastgoed kan u hierin begeleiden en u adviseren. Ook wanneer u wel geld wilt investeren, maar nog niet weet in welk project kan de adviseur u hierin ondersteunen. Zo vindt u samen de investering die het best bij u past en vertelt de adviseur u ook over de geringe risico’s en voordelen die de investering biedt.