Rotterdam Gids
Image default
Tuin en buitenleven

Voor de meest uiteenlopende tuinklussen vindt u een expert via Vergelijk Hoveniers

Een uitstekende stratenmaker gezocht? Welkom op de enige echte vergelijkingswebsite: vergelijkhoveniers. nl. De stratenmakers die aangesloten zijn bij www. vergelijkhoveniers .nl zijn stuk voor stuk vakmensen. Ze kunnen zowel erven, pleinen, stoepen als straten aanleggen. Ze zijn op de hoogte van de verschillende ondergronden die er zijn, net als het soort bestrating dat mogelijk is.

Verder beschikken zij over de juiste kennis als het om materiaalkenmerken gaat. Een hovenier die echt weet wat hij doet, zal de ondergrond als eerste bespreekbaar maken. Die is voor u misschien niet zo essentieel, maar voor hem wel. Zonder solide ondergrond geen mooi pad of mooie straat. Het zorgen voor een egale, vlakke ondergrond is echt altijd stap 1. Heel snel zal er tevens gesproken worden over mogelijke vormen van bestrating, denkt u dan aan:

-baksteen;

-keien;

-natuursteen;

-tegels.

In veel gevallen zal bij bestrating gekozen worden voor een zogenoemd zandbed. Er komt een trilplaat of trilmachine aan te pas om een en ander goed te verdichten. Vervolgens kunnen de stenen gelegd worden. Een rubberen hamer is hierbij een onmisbaar gereedschap. Tijdens het leggen van de straat wordt altijd een waterpas gebruikt om zeker te weten dat alles goed vlak ligt.

Stratenmaker nodig?

U zoekt een stratenmaker in Groningen waar u van op aan kunt? Die vindt u vandaag nog via www. vergelijkhoveniers. nl. Stratenmakers gebruiken veel tools, onder meer deze:

-een bezem;

-een kaphamer;

-een klezoorbeitel;

-een rubberen hamer;

-een rei of afreibalk;

-een schep;

-een waterpas.

En als het om machines gaat, worden deze veelvuldig gebruikt: een kniklader met stenenklem, een stenenlegger, een trilplaat, een wiellader met stenenklem. Stratenmakers komen in ons land aan ‘een papiertje’ door de driejarige BOL of BBL opleiding op niveau 3 te doen aan een ROC. Op niveau 2 is er het diploma ‘aankomend stratenmaker’. Vragen aan het Vergelijk Hoveniers team kunt u stellen middels het online contactformulier. U krijgt binnen 48 uur een antwoord!

 

Voor meer info : https://www.vergelijkhoveniers.nl