Rotterdam Gids
Image default
Hobby en vrije tijd

Uw munten verzameling op betrouwbare wijze verkopen

Denkt u er over na om uw munten verzameling te gaan verkopen? Dan wilt u dit natuurlijk wel doen bij een betrouwbare partner. Een partner die u een eerlijke prijs biedt voor de munten die u beschikbaar stelt en u waar nodig adviseert over de mogelijkheden. U heeft ten slotte jaren achter elkaar de mooiste munten verzameld, die laat u vanzelfsprekend niet zomaar weer los. Ga daarom voor een betrouwbaar bedrijf als Insulinde Postzegel- en Munthandel in Den Haag. Bij dit bedrijf weet u zeker dat uw munten verzameling wordt bekeken met een professioneel oog. Na een uitvoerige taxatie kunt u besluiten om uw verzameling aan munten te verkopen of om deze toch nog wat langer bij u te houden.

Al 90 jaar hét betrouwbare adres

Al meer dan 90 jaar is Insulinde Postzegel- en Munthandel de plek om naartoe te gaan als het gaat om het inkopen en verkopen van munten. U vindt hier dan ook een enorm grote voorraad aan munten in zowel goud, platina zilver of ander materiaal. Deze munten komen uit plekken van over de hele wereld. Ook voor postzegels en andere kostbaarheden kunt u een beroep doen op dit bedrijf. De gespecialiseerde medewerkers van Insulinde Postzegel- en Munthandel vertellen u tevens graag meer over wat er allemaal mogelijk is wanneer u uw munten verzameling wilt gaan verkopen.

Breng uw verzameling langs voor een vrijblijvende taxatie

Bent u benieuwd naar de waarde van de munten verzameling die u in uw bezit heeft? Breng deze dan langs bij de vestiging in Den Haag. De professionals van dit bedrijf bekijken de munten en vertellen u meer over de huidige waarde van uw collectie. Op dit moment kunt u er natuurlijk altijd nog voor kiezen om uw munten verzameling wel of niet te verkopen. Wanneer komt u bij hen langs?

https://www.insulindedenhaag.nl/