Rotterdam Gids
Image default
Hobby en vrije tijd

Een caravan of camperbus kopen voor uw volgende vakanties? Ontdek dit uitgebreide aanbod

Gaat u binnenkort of volgende zomer eropuit en wilt u een kwalitatief hoogwaardige caravan of camperbus kopen voor met z’n tweeën of het hele gezin? Bekijk dan eens het aanbod van Campolife. Deze aanbieder van onder meer caravans en camperbussen heeft al meer dan 50 jaar ervaring, waardoor zij een begrip zijn geworden in de provincie Zuid-Holland. De zeer uitgebreide showroom vindt u in Heinenoord, met ruim 8000 vierkante meter aan kampeerplezier. Hier kunt u dus zeker de geschikte caravan of camperbus kopen voor uw volgende vakanties. Bent u benieuwd wat deze aanbieder u nog meer te bieden heeft en welke caravans en camperbussen u hier kunt aanschaffen? Lees dan verder!

Alle kampeergemakken op één plek

Wanneer u van het kampeerleven houdt, wilt u het uzelf natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken. Terwijl u geniet van het buitenleven, is het fijn om ook alle voorzieningen tot uw beschikking te hebben. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om eten te koken, te wassen en gebruik te maken van het toilet. Wat voor camperbus of caravan u ook wilt kopen, bij Campolife in Zuid-Holland slaagt u zeker. Van complete camperbussen die van alle gemakken voorzien zijn tot de handigste accessoires: u hoeft maar op één plek te zijn om uw kampeervakantie compleet te maken.

Een occasion kopen is ook mogelijk

Dankzij Campolife gunt u uzelf en uw gezelschap alle luxe op de camping, waar u ook heen gaat. Het kopen van een camperbus of caravan geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt. Wilt u liever niet te veel investeren in een camperbus of caravan? Dan vindt u bij deze aanbieder ook volop keuze aan occasions. Zij leveren uw occasion altijd met BOVAG-garantie. Wanneer u langskomt in Heinenoord, kunt u natuurlijk altijd bij hun specialisten terecht voor advies. Zij kennen alle producten van binnen en van buiten, zodat zij u altijd de beste camperbus of caravan kunnen aanbevelen.