Rotterdam Gids
Image default
Marketing

Ondernemingsplan laten maken

Mocht u een ondernemingsplan zelfstandig willen maken dan zijn er op Internet voorbeelden te vinden echter de inhoud en vormgeving is meestal niet uitmuntend.

Onze adviseurs weten exact hoe we wel uw idee in een plan kunnen vervolmaken. Uw idee kan in de markt potentie hebben maar er zijn altijd aspecten die verdere verdieping vereisen. Enkele zaken zijn bijvoorbeeld de branding of het kunnen aflossen van de lening. In uw opdracht kunnen we van het ondernemingsplan een meesterwerk maken.

Het kan voor u niet meteen duidelijk zijn wat er in een bedrijfsplan hoort. Wij hanteren onze eigen professionele templates zodat we de juiste vragen kunnen stellen om het plan te completeren. Een ondernemersplan moet bondig zijn. De bank moet op basis hiervan de beslissing kunnen nemen tot financiering. Onze plannen zijn zodoende geschikt voor de bank, investeerder of crowdfundplatform.

U heeft het een en ander wellicht financieel uitgewerkt echter is het ook belangrijk om op de rentabiliteit en solvabiliteit te letten. Zodoende werken we met 3 scenario’s: een optimistische, een pessimistische en een realistische. De onderneming dient ook onder normale omstandigheden rendabel te zijn en de financier ziet graag aflossingen. In de exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen wordt dit verwerkt.

Als wij uw plan hebben opgeleverd checken we deze nogmaals na om alle punten te finetunen. U ondernemingsplan kunnen we opleveren binnen 7 dagen zodat u snel de aanvraag voor financiering kunt doen.

Als wij u plan schrijven boekt u tijdwinst. Immers, onze adviseurs hebben antwoord op al u vragen, u hoeft niet dagenlang of zelfs wekenlang deze kennis zelf op te zoeken. U kunt alles aan ons overlaten, we kunnen meteen voor u aan uw plan beginnen.

I: www.bedrijfsplan-schrijven.nl

E: info@bedrijfsplan-schrijven.nl

T: 070-2210374

Voor meer info : https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl