Rotterdam Gids
Image default
Hobby en vrije tijd

Een naaimachine kopen doet u bij deze naaimachinehandel

Wilt u zelf aan de slag met het naaien of verstellen van kleding? Dan is het aan te raden om een naaimachine te kopen bij een echte specialist. Een naaimachine is best een investering en daarom wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk daarom eens het aanbod van Ricken’s Naaimachinehandel! Dit bedrijf bestaat al meer dan 80 jaar en ze zijn uitgegroeid tot een echte specialist op het gebied van naaimachines. Ze hebben verschillende winkels die gevestigd zijn door heel Nederland. Zo zit er altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Vakmanschap, kwaliteit en service staat bij deze specialist centraal en dit merkt u direct wanneer u bij een van hun winkels binnenstapt.

Voor welke naaimachine kiest u?

Wanneer u een naaimachine gaat kopen, heeft u bij Ricken’s Naaimachinehandel de keuze uit een ruim aanbod. Ze bieden verschillende modellen van diverse toonaangevende merken aan. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Janome DC 4030? Met deze sterke naaimachine kunt u 30 steken uitvoeren en er zijn 6 automatische knoopgaten beschikbaar. Ook heeft de machine een snelheidsregelaar, een roterend klemvrij grijperssysteem en een ingebouwde draadinsteker. Daarnaast is ook de Brother Innov-IS A80 een favoriet onder vele naailiefhebbers. Deze naaimachine beschikt namelijk over een snel verwisselbare spoel, een schuifknop voor snelheidsregeling en een harde beschermkap. De machine heeft daarnaast zelfs 80 naaisteken.  

Neem contact op met deze specialist voor vragen en advies

Welk model naaimachine u ook wilt kopen, bij Ricken’s Naaimachinehandel profiteert u van de beste kwaliteit. U kunt uw favoriete naaimachine zowel in de webshop als in een van de fysieke winkel kopen. Plaatst u uw bestelling online? Dan wordt uw bestelling bij u thuisbezorgd. Wanneer u vragen heeft over de verschillende naaimachines of over het plaatsen van een bestelling, kunt u contact opnemen met de specialisten van dit bedrijf. De contactgegevens vindt u op hun website. Ook wanneer u advies wilt, kunt u het best contact opnemen.

https://www.ricken.nl/