Rotterdam Gids
Image default
Dienstverlening

Teambuilding

Teambuilding

Wanneer u in een bedrijf werkt is het belangrijk dat er af en toe een leuk feestje wordt georganiseerd. Dit kan natuurlijk een uitbundig feest zijn, maar ook een simpel bedrijfsuitje kan meehelpen aan het zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer. Daarnaast is het bewezen dat door een leuk uitje met de medewerkers van het bedrijf er een betere band ontstaat en dit uitje dus zorgt voor een betere teambuilding. Zo kunt u zorgen voor verschillende uitjes die volledig staan in het teken van teambuilding en cursussen hiervan, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor een echt uitje.

Een leuke bedrijfsuitje Rotterdam

Een leuk bedrijf met een groot aanbod aan verschillende bedrijfsuitjes in de omgeving van Rotterdam is Puur Rotterdam. Voor een bedrijfsuitje teambuilding kunt u hier kiezen uit een groot overzicht van verschillende uitjes die populair zijn. Kies er bijvoorbeeld voor om het spel herken de mol te spelen. In dit spel zitten er dan ook verschillende opdrachten en uitdagingen. Doordat de opdrachten in samenwerking met anderen moeten worden uitgevoerd en er gestreden wordt tegen elkaar ontstaat er een goede sfeer en een betere band tussen de werknemers. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor een Bedrijfsuitje teambuilding dat behoort tot de categorie Teambuilding Rotterdam.

Wanneer u het wat rustiger aan wilt doen is het ook mogelijk om lekker uit eten te gaan. Echter is gewoon uit eten gaan ook maar zo saai. Kies er dan ook voor om mee te doen met het walking diner. Het walking diner bestaat uit een uitje waarbij er gegeten wordt bij 3 verschillende restaurants. Deze 3 restaurants zijn in de buurt van elkaar en zijn dan ook zeker op loopafstand van elkaar. Het voordeel hiervan is dat de stad goed bewondert kan worden en daarnaast is het ook gezellig om wat te kletsen en sportief bezig te zijn. Tijdens het bezoek aan de 3 restaurants maakt u een mooie wandeling waar veel te zien is. Het voorgerecht wordt bij 1 restaurant geserveerd, het hoofdgerecht bij het 2de restaurant, en het dessert bij het 3e restaurant. Na afloop van deze maaltijden is je buik goed gevuld en ben je een ervaring rijker. Kies ervoor om dit in de stad van Rotterdam te doen of kies er eens voor om het in een andere stad te doen. 

Teambuilding Rotterdam

Er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden voor een leuk uitje voor het hele bedrijf. Wat ook een goed uitje is The Great Escape. Dit uitje is dan ook een soort van escape room alleen dan in de stad Rotterdam zelf. Tijdens dit uitje maakt u gebruik van een tablet om aanwijzingen te krijgen. Daarnaast zijn er veel interessant puzzels en opdrachten die jullie moeten doen. U kunt ervoor kiezen om na afloop nog een diner te doen aan boord, of een borrel op de boot. Dit spel zit dan ook vol met spannende uitdagingen en is geschikt voor zowel kleine als middelgrote als grote groepen.

Voor meer info : https://www.eventspot.nl/teambuilding-events