Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Gadgets voor huisdieren

Huisdieren brengen een hoop zorg met zich mee. Je kan niet altijd zorgen voor je huisdieren omdat je soms wel eens weg moet. Er zijn tegenwoordig heel veel gadgets op de markt waardoor je ook wanneer je weg bent goed voor je huisdieren kan zorgen. In dit artikel lees je meer over die gadgets en waarvoor ze veelal gebruikt worden.

De eerste gadget die voorbij komt is de KYON tracker. Deze halsband kan je dragen bij alle huisdieren als je dat wilt maar hij is specifiek bedoeld voor honden. In deze halsband zit een gps en een aantal led lampjes verwerkt zodat je je huisdier goed in de gaten kan houden als hij in de avond naar buiten gaat. Daarnaast is de halsband voorzien van een aantal sensoren en een ultrasound geluid dat moet voorkomen dat je hond gaat blaffen als je niet thuis bent. De sensoren zorgen ervoor dat de gezondheid en het welzijn van je huisdier in de gaten wordt gehouden.

De petcube is een gadget die gebruikt wordt op te spelen en communiceren met je huisdier. Deze fraaie kubus is voorzien van een aantal foefjes. Ten eerste zit er een camera en microfoon in. Zodat je op afstand met je huisdier kan praten en je hem kan zien. Daarnaast is de petcube voorzien van een laserlampje. Hierdoor kan je spelen met je huisdier terwijl je helemaal niet thuis bent.

Tot slot hebben we nog twee gadgets die speciaal bestemd zijn voor koeien. Dit zijn de koeborstel en pack mat. Deze gadgets zorgen voor het welzijn van koeien. Koeien zijn namelijk sociale dieren die aandacht nodig hebben. Door bijvoorbeeld de koeborstel in de stal van de koe te zetten kan zij zichzelf verzorgen als jij niet aanwezig bent. Daarnaast zorgt de pack mat ervoor dat je koe lekker kan liggen in haar stal.

Voor meer info : http://www.wijsmanhandelenadvies.nl