Rotterdam Gids
Image default
Vervoer en transport

Schipholtaxi’s zijn niet duur

Schipholtaxi’s hoeven niet duur te zijn

In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeven taxi’s van en naar Schiphol helemaal niet duur te zijn. Je kan online vele prijzen vergelijken, en het blijft hoe dan ook altijd het voordeligste om online vooraf een taxi te reserveren. En dan vervolgens met het taxibedrijf jouw wensen te bespreken. Kijk bij het reserveren goed naar jouw tijdstip van vertrek, en je zal er rekening mee moeten houden dat je altijd een paar uur speling hebt. Ten eerste ben je al verplicht eerder op het vliegveld te zijn en daarnaast kan er onderweg altijd iets onverwachts gebeuren.

 

Een taxi als particulier of zakelijk vervoer naar Schiphol

Ruim de tijd nemen voor het vervoer naar een vliegveld blijft raadzaam of je nu zakelijk of particulier gebruik maakt van een taxi. Bij http://www.schipholtaxi.pro betaal je pas als je op de plaats van eindbestemming bent, zodoende heb je dus de betaling tot het laatste moment onder controle. Er zijn geen risico’s verbonden aan het online boeken van een Schipholtaxi bij Schipholtaxi.pro en dat is natuurlijk wel zo prettig. Men is telefonisch bereikbaar voor als je aanvullende vragen en/of wensen hebt, bijvoorbeeld als je met meerdere personen bent en apart opgehaald dient te worden.

 

Kinderstoeltjes in een taxi niet verplicht

Ga je als gezin op reis gaat, dan komt de vraag over kinderstoeltjes regelmatig naar voren. Er bestaat altijd verwarring over, omdat een taxi nu eenmaal niet uitgerust is met een kinderstoeltje. Je kan zelf een kinderstoeltje meenemen, maar dit natuurlijk helemaal niet praktisch als je via Schiphol verder reist. Wettelijk gezien is een kinderzitje niet verplicht in een taxi en daarom raden we aan om kinderen op schoot te nemen of in een heupgordel te plaatsen.

 

Vanwaar de scherpe prijzen?

Door scherp op alle onkosten en wachttijden te letten van lege taxi’s kunnen taxibedrijven zeer zeker hun tarieven scherp aanbieden. De prijs blijft online en offline regelmatig een discussiepunt. Door rekening te houden met de planning van de Schipholtaxiritten, de pakken van chauffeurs en de keuze van het type taxiauto kan er een hoop aan kosten bespaard worden en jou toch een veilige zorgloze en bovendien een goedkope taxirit aangeboden worden.

 

Interesse in een goedkope taxi van Amsterdam naar Schiphol lees hier meer over de tarieven en hun diensten.

Voor meer info :