Rotterdam Gids
Image default
Woning en Tuin

Tuinbank? Natuurlijk teakhout

De houten tuinbank is nog steeds een hot item. Of het nu gaat om een tuinbank met leuning of juist zonder. De banken zijn er in verschillende afmetingen en uitvoeringen en juist dat laatste is toch wel belangrijk als het om een outdoor bank gaat. Niemand zit er op te wachten dat je mooie bank binnen een paar jaar weggerot is. Met teakhout zal dat niet snel gebeuren, deze houtsoort is zeer duurzaam. Door de bestendigheid voor de verschillende weersomstandigheden en het relatief lage onderhoud wat het teakhout nodig heeft, is het teakhout een ideaal materiaal voor buiten meubelen.

Er zijn verschillende soorten teakhout en de Teakspecialist.nl kiest altijd voor de hoogwaardige soorten. Hierdoor ben je verzekerd van de duurzaamheid van de verschillende tuinbanken of een teak tuintafel. De meubels worden rechtstreeks uit Indonesië geïmporteerd. De Teakspecialist.nl heeft een ruime keus op het gebied van tuinbanken. Of het nu gaat om een Engelse tuinbank, een stations bank, een tennisbank, een boombank, of gewoon een andere houten tuinbank, je kunt het allemaal vinden in het grote aanbod. Niet alleen op de website kun je kiezen uit de verschillende modellen en stijlen, maar ook in de grote showroom in Naarden. 

De meeste modellen zijn op voorraad en kunnen binnen een week geleverd worden. Ophalen bij de showroom mag natuurlijk ook. Wil je ook nog kussens op maat erbij? Ook hierin zijn de mogelijkheden ruim vertegenwoordigd. Neem alvast eens een kijkje op de website, of eens langs in de showroom.

Voor meer info : https://www.deteakspecialist.nl/