Rotterdam Gids
Image default
Vervoer en transport

Noot Personenvervoer voor touringcar huren

Voor een touringcar huren kun je het beste naar Noot Personenvervoer gaan. Althans, dat is onze mening. Want wij zijn perfect door hen geholpen! Wij hadden namelijk een schoolreisje op de planning staan. En daar ook een touringcarbedrijf voor uitgekozen. Echter meldde zij zich op het laatste moment af. En moesten wij dus acuut een ander touringcarbedrijf hebben. Zodoende zijn we in Google gaan zoeken en kwamen wij Noot Personenvervoer tegen. Daar lazen wij op de website dat zij ook voor schoolreisjes in te zetten zijn. Wij hebben dan ook direct contact met hen opgenomen. Om iets zo snel mogelijk geregeld te krijgen.

Touringcar huren

Wij gaven bij Noot aan dat we graag een touringcar huren wilden voor ons schoolreisje. En dat we er daar eigenlijk meerderen voor zochten. Maar dat het dus wel heel erg kort dag was. Maar gelukkig was dat niet erg! En dus hebben wij direct allerlei dingen besproken met de juiste persoon, die alles documenteerde. Zo is de prijs berekend van hoeveel het voor ons zou gaan kosten. En werd er gekeken naar hoe laat zij waar klaar moesten staan om de kinderen op te vangen. Al met al verliep dat allemaal heel erg vlot. En waren wij daar dan ook hartstikke over te spreken.

Schoolreisje

Op de dag van het schoolreisje stonden de touringcars zoals afgesproken op de locatie. En al snel zaten alle kinderen in de bussen. Het viel ons ook op dat de chauffeurs heel erg goed met hen om konden gaan. Want soms is dat natuurlijk nog wel eens een probleempje… Omdat we op tijd vertrokken, kwamen we ook op tijd aan bij de eindbestemming. Iedereen heeft een heel leuke dag gehad. En het vervoer terug naar school toe verliep ook heel erg goed. Wanneer wij een touringcarbedrijf zoeken, gaan wij voor touringcar huren zeker naar Noot Personenvervoer toe!

Voor meer info :