Rotterdam Gids
Image default
Financieel

Incassoadvocaten.nl incassobureau regio Nijmegen

Ik kwam er achter dat ik een incassobureau in Nijmegen moest zoeken toen ik de advertentie van Van Loon Incasso Advocaten zag. Ik heb namelijk een probleem. Ik kom geld te kort om rekeningen te betalen omdat ik een hele grote klant heb die op het punt staat failliet te gaan. Maar dat betekent dus dat ik mijn geld niet kan innen en dus heb ik een incasso nodig. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat mij daarbij kan helpen en heb ik onder anderen ook de website van Van Loon Incasso Advocaten bekeken. Dat leek mij een zeer geschikt bureau aangezien zij aan de no cure, no pay regeling doen. Dat houdt in dat ik niets hoeft te betalen mits het ze slaagt om het geld terug te krijgen. Ik hoop natuurlijk dat ik dat geld ontvang en maar een beetje aan het bureau hoef af te staan zodat ik ook mijn rekeningen kan betalen.

Googelen op incassobureau Nijmegen

Ik ben gaan Googelen en kwam inderdaad, zoals verwacht, al op de website van Van Loon Incasso Advocaten uit. Zij staan ook nog eens hoog in Google en geven mij de juiste informatie die ik nodig heb via hun website. Ik heb contact met ze gezocht en het leek ze een prima idee om mij te helpen met het innen van mijn geld. Daarom hebben ze ook binnen 24 uur een brief gestuurd naar de debiteur waarin staat dat zij zijn ingeschakeld als incassobureau en de debiteur het liefst zo spoedig mogelijk moet gaan betalen omdat het anders nog meer geld gaat kosten.

Van Loon Incasso Advocaten

Ik heb dus Van Loon Incasso Advocaten ingeschakeld als mijn incassobureau in Nijmegen en zij gingen zeer secuur te werk. Ik ben zeer tevreden met de service van het bedrijf en ik denk ook dat ik niet meer naar een ander incassobureau ga wanneer nodig. Ik heb binnen een week al het geld van de debiteur ontvangen en de klantrelatie is goed gebleven. Ik wil daarom Van Loon Incasso Advocaten hartelijk bedanken voor de service. Heb jij nou ook een incassobureau in Nijmegen nodig en wil je pas betalen wanneer je zeker bent dat je je geld terug krijgt? Dan raad ik jou Van Loon Incasso Advocaten aan!

Voor meer info :