Rotterdam Gids
Image default
Woning en Tuin

Bij Bax Houthandel lamelparket kopen

Voor lamelparket ben ik naar een winkel van Bax Houthandel gegaan. Dat kreeg ik namelijk als aanbeveling van iemand, toen ik aangaf dat ik graag een nieuwe houten vloer wou kopen. Ik stond toen in een winkel die meer over de woninginrichting ging. En helaas hadden zij niet heel veel keuze wat betreft vloeren. Daarom heb ik gevraagd waar ik dan het beste naartoe kon. En kreeg ik dus Bax Houthandel als tip. Graag leg ik daar meer over uit in dit artikel.

Lamelparket

Inmiddels heb ik een heel mooie lamelparket vloer in mijn huis liggen. Maar daar ging dus nog een verhaal aan vooraf. Want ik stond in Utrecht in een woninginrichtingswinkel. En vroeg daar of dat zij ook houten vloeren hadden. Maar dat bleek niet het geval te zijn. En kreeg ik vervolgens de tip om naar Bax Houthandel toe te gaan. Daarbij werd vermeld dat zij hun houten vloeren zelf produceren en in hun eigen winkels verkopen. Dat garandeert dus een heel lage prijs! Ik ben daar dan ook direct naartoe gegaan. En werd hartelijk ontvangen door een medewerker van Bax Houthandel. Daarbij gaf ik aan dat ik op zoek ben naar een nieuwe houten vloeren wat ook niet al te veel kost. Daarop nam hij mij mee naar hun lamelparket en legde hij daar het een en ander over uit. Gelukkig had ik mij op het internet al een beetje ingelezen naar hoeveel zoiets zou gaan kosten. En viel het mij op dat Bax Houthandel hartstikke goedkoop was! Dat moest dan dus wel komen doordat ze de houten vloeren zelf produceren. Nadat de verkoper het een en ander had uitgelegd over lamelparket, heb ik gekozen voor een heel mooie vloer. Met ook een uitstraling wat perfect past bij de rest van mijn huis. Al met al ben ik er dus hartstikke blij mee!

Voor meer info :