Rotterdam Gids
Image default
Vakantie

Kies bij dit reisbureau voor Sri Lanka of Bali en maak uw onvergetelijke rondreis

Droomt u van een reis naar Sri Lanka of Bali en zou u graag hier een rondreis willen maken? Dan maakt u een keuze die zeker de moeite waard is. Het eiland Bali en het land Sri Lanka zijn al jarenlang populaire plekken voor een rondreis. Original Asia in Zevenhuizen helpt u graag met het samenstellen van een onvergetelijke reis naar deze of vele andere bijzondere Aziatische regio’s. Gaat u voor de eerste keer naar een Aziatisch land en weet u niet precies hoe u uw reis het best kunt vormgeven? Maak dan gebruik van de uitgebreide kennis en deskundigheid van de medewerkers van dit gespecialiseerde reisbureau. Met oog voor detail nemen ze uw wensen mee in hun advies en zorgen ze ervoor dat u niets mist tijdens uw rondreis door Sri Lanka of Bali.

De bijzondere ervaringen tijdens een rondreis door Sri Lanka

Sri Lanka wordt ook wel de ‘Parel van de Indische Oceaan’ genoemd. Dat maakt het eiland al jarenlang een van de meest populaire bestemmingen in Azië. Vooral de prachtige natuur trekt vele reizigers aan. Denkt u bijvoorbeeld aan de ongerepte stranden, het regenwoud van Sinharaja, de theevelden in de bergen en de droge vlaktes van het Yala National Park. Doordat er overal op het eiland wel iets bijzonders te bezoeken is, is Sri Lanka perfect voor een rondreis.

Geniet van de variatie tijdens een rondreis op Bali

Of u nu graag op reis wilt voor de natuur of cultuur; Bali heeft het tijdens uw rondreis allemaal te bieden. U zult vast wel iemand kennen die wel eens op dit bijzondere eiland is geweest. En dat is niet voor niets! Want veel mensen kiezen voor een rondreis op Bali vanwege de enorme variatie. Daarom is dit eiland uitermate geschikt voor een wat langere rondreis, maar natuurlijk kunt u tijdens een kortere rondreis ook genoeg meemaken. Bekijk de website van het reisbureau Original Asia, gevestigd in Zevenhuizen, en neem contact met hen op voor alle informatie over hun privérondreizen op maat.