Rotterdam Gids
Image default
Banen en opleidingen

Medior Front-End Developer

Als middelgrote front-end developer van Coolblue verbeter je het gebruiksgemak van onze webwinkel naar miljoenen klanten.

Hoe word ik front-end developer bij Medior in Coolblue? Als front-end developer van Medior kunt u gebruik maken van het gebruiksgemak dat onze webwinkel miljoenen klanten biedt. Je werkt graag samen met UX-designers om verhalen te leren. U kunt energie krijgen van het bedenken van creatieve oplossingen en doet deze suggesties graag in uw team. Je bent ook trots op je werk en bent blij met feedback.

“Wil je nog steeds front-end developer van Coolblue Medior zijn? Else de Boer legde uit hoe je dit moet doen.” “Dat doe je graag en het heeft de gebruiksvriendelijkheid van onze webwinkel voor miljoenen klanten verbeterd. Gezien de technologische mogelijkheden, Bijvoorbeeld onze architectuur, tools en processen. Besteed veel aandacht aan de prestaties van de webwinkel en analyseer hoe je deze kunt verbeteren. Help collega’s en jezelf door middel van pull-aanvragen, codebeoordelingen en paarprogrammering. Maak onze webwinkel elke dag beter.

Je herkent jezelf erin, bijvoorbeeld met een bachelor in informatica of een master in science. Je hebt 3-5 jaar ervaring in front-end ontwikkelaars. Ervaring met modern JavaScript (ES2017), HTML, CSS / SCSS en bijbehorend framework (REACT). Ervaring hebben met een of meer server-side talen, zoals PHP of C. U kunt de codekwaliteit garanderen via “Test Driven Development” en “lint”.

Werken in een snelle continue integratie- en implementatieomgeving zal je enthousiast maken. Als je met Scrum / Agile werkt, voel je je als een vis in het water. Je weet hoe Git werkt. Dit is de baan waarnaar u op zoek bent, geld. Met meer dan 30 trainingen in onze eigen leerfabriek word je elke dag beter. Alle artikelen die we verkopen zijn afgeprijsd. Een ongekend goede werksfeer. Zorg voor verse snacks, maandelijkse borrels, legendarische Coolblue feesten, leukste teamactiviteiten en informele en gezellige afdelingen. 25 feestdagen.

Als je het belooft, kom je terug. Reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Het kantoor waar je foto’s wilt maken op een toplocatie. Voordat u het centrum van Rotterdam bereikt, zijn er hier 3 druppels. Oké, dit is 2 minuten lopen. Werk voor een van de snelst groeiende bedrijven in de Benelux Economische Unie. Collega’s zongen populaire liedjes uit de jaren 90 tijdens het ochtendconcert. De R&B uurfout eind vrijdagmiddag zorgde voor een fout in het weekend.

https://www.vindazo.nl/keywords/designer.html