Rotterdam Gids
Image default
Dienstverlening

Ideaal voor jou: de ongeëvenaarde kracht van PVT-panelen

Ben jij al bekend met de unieke kracht die PVT-panelen te bieden hebben? PVT-panelen zijn zonnepanelen van hoge kwaliteit. Koop je ze bij HR Solar? Dan krijg je toegang tot het beste middel voor het opwekken van duurzame, groene energie. Deze vorm van energieproductie zal je aanzienlijk op je energiekosten doen besparen. De panelen halen meer energie uit zonlicht dan eerdere generaties zonnepanelen. Op deze manier kun je aanzienlijk op je energierekening besparen. Ook kom je in aanmerking voor subsidie voor de zonneboiler vanuit de overheid. Er wordt een flinke hap uit de kosten van aanschaf genomen, wat jou flink geld bespaart. PVT-panelen hebben tot functie dat ze zonlicht omzetten in stroom en warmte. Ze verwerken deze in één en dezelfde collector. De warmte wordt door de vloeistof opgenomen, waarna deze verder naar zonneboiler of -pomp getransporteerd kan worden.

De functie van de omvormer

De omvormer vormt de centrale schakel tussen je woning en de PVT-panelen. Hierin wordt het ingevallen zonlicht omgezet in warmte. De omvormers zijn verantwoordelijk voor de productie van wisselstroom. Warmte wordt opgevangen met een kraan of douche. De bruikbare energie zorgt ervoor dat de apparaten werken. De energie die je gebruikt, is na installatie dus volledig gratis. Je gebruikt geen schadelijk gas, waardoor subsidie voor de zonneboiler een feit is. Bij HR Solar bouw je voort op de meest vooruitstrevende techniek. De PVT-panelen worden voor je geïnstalleerd. Op zoek naar advies? Dit wordt altijd op maat gegeven.

Ontdek de kracht van subsidie

Bij bovenstaande specialist mag je ook rekenen op 10 jaar garantie op zowel collectoren als boilers. Je maakt gebruik van degelijke producten van eigen bodem, die je subsidie voor de zonneboiler opleveren. De Nederlandse overheid wil duurzaam energieverbruik zoveel mogelijk bevorderen. Vandaar dat je voor PVT-panelen en subsidie voor de zonneboiler in aanmerking komt. Snel genieten van je energiezuinige product? Het kan met dank aan korte communicatielijnen.