Rotterdam Gids
Image default
Mode en Kleding

Zo koop je de beste kledingstomer

Zo koop je de beste kledingstomer

Van de Beste kledingstomer heb je veel meer gemak en het eindresultaat ziet er beter uit. Bovendien zie je vaak ook dat het sneller gebeurd is, en tijd is natuurlijk ook geld. Het belangrijkste waar je op moet letten is of de temperatuur instelbaar is.  Niet iedere stof kan namelijk tegen een hoge temperatuur. Vaak kun je dit advies vinden in het kaartje wat in de kleding zit. Neem bijvoorbeeld wol, dat valt helemaal uit elkaar als je dat op een te hoge temperatuur doet. Heb je kleding van maar een specifieke soort stof dan voldoet het basis model wel, maar in ander gevallen raden we altijd aan om er een te nemen met een instelbare temperatuur. 

Het kan namelijk zomaar zijn dat je een nieuwe stijl ontwikkeld en dat je ook kleding gaat dragen die gemaakt is van andere stoffen. Ook de stroomproductie is een belangrijk onderdeel. Hoe hoger deze is hoe sneller je klaar bent.  Natuurlijk kost dit wel extra stroom op je energierekening, dus het is een wikken en wegen om de juiste keuze te maken. Sommige modellen zijn ook voorzien van een booster functie waarmee je in een keer een grote wolk stoom kan blazen. Dit zorgt voor een piekbelasting kwa stroom, maar soms is het gewoon nodig om alle kreukels eruit te kunnen krijgen. Deze zijn vaak wel een stukje duurder, dus het is maar net of dit in je budget past.

Waarom kiezen voor een kledingstomer met het label best getest?

Wij raden je ook aan om goed op te letten of de kledingstomer het label best getest heeft. Dit laat namelijk zien dat mensen er tevreden over zijn. Vaak staan hier ook duidelijk de voor- en nadelen bij beschreven. In iedere prijsklasse heb je wel een model dat hieruit kan komen. Het is dus eerst even denken over het budget en de functies en vervolgens kun je dan het best geteste product kiezen.