Rotterdam Gids
Image default
Mode en Kleding

Tips om je witte sneakers schoon en glanzend te maken

Witte sneaker verbeteren altijd je uiterlijk. Heb je al een paar sneakers? Dat maakt niet uit! Je kunt geld besparen door te shoppen bij een sneaker sale. Het is altijd erg vervelend als de witte kleur vuil wordt. Hierdoor zien je schoenen er minder goed uit. Het onderhouden en verzorgen van witte sneakers is eigenlijk heel eenvoudig. Op deze manier kun je ze schoon en glanzend houden.

Gebruik beschermingsmiddelen

Je kunt gebruik maken van beschermingsmiddelen om vlekken op je witte Woden sneakers te voorkomen. Deze producten zijn ook waterafstotend. Daarnaast verwijderen deze producten modder en vuil op verschillende soorten witte sneakers. Maak je geen zorgen! Deze producten zullen de witte kleur van je favoriete sneakers echt niet veranderen!

Maak je sneakers altijd schoon

Wil je dat je favoriete sneakers altijd in topconditie blijven? Het wordt ten zeerste aanbevolen om ze onmiddellijk na gebruik schoon te maken. Als je het schoonmaken uitstelt, zullen de vlekken zeer moeilijk te verwijderen zijn wanneer je ze een paar dagen later gaat schoonmaken. Eigenlijk hoef je ze niet te wassen. Je hoeft de vlek alleen maar langzaam schoon te maken met een vochtige doek of een natte tissue. Als de vlek vrij moeilijk schoon te maken is, kun je schoonmaakproducten gebruiken die gemaakt zijn voor sneakers. De vlekken zullen onmiddellijk verdwijnen.

Vermijd het wassen van sneakers totdat ze droog zijn

Veel mensen weten nog steeds niet hoe het is om water te gebruiken om witte sneakers schoon te maken. Je hoeft de witte sneakers alleen maar vochtig te maken met een zachte doek of met een tandenborstel. Bij het schoonmaken hoef je je sneakers niet nat te maken. De reden is dat het het materiaal van de sneakers kan beschadigen. Dit kan ze minder duurzaam maken. Blootstelling aan overmatig water zal ook de kleur van je sneakers veranderen. Zorg ervoor dat je sneakers helemaal droog zijn voordat je ze opbergt. Anders kan schimmel op de sneakers komen.

Reinig de zool en het loopvlak met een magische gum

Bij het reinigen van ruwe delen van witte sneakers, zoals de zolen en inlegzolen, wordt aangeraden een gum te gebruiken. Dompel de magische gum in het water en knijp erin om het overtollige water te verwijderen. Wrijf zachtjes over de zolen van je vuile sneakers. Herhaal dit proces totdat je zoveel mogelijk vlekken en slijtplekken van je schoenen hebt verwijderd.