Rotterdam Gids
Image default
Architectuur

Mobiele Slotenmakers Kunnen Gebroken en Gebogen Sleutels Repareren

Er bestaat een misverstand over slotenmakers zegt de meeste professionele slotenmaker van Rotterdam, Locksecure.nl. Veel mensen denken dat als ze hun sleutel kwijt zijn dat er dan een slotenmaker langskomt en een soort gietvorm maakt en dan een nieuwe sleutel kan maken. Spijtig genoeg is dit niet het geval. Als u uw sleutel kwijt bent en geen reservesleutel heeft, dan is het slot vervangen de enige optie. Dit is hetgeen waarbij de kosten kunnen oplopen, u betaalt ze niet alleen voor hun werk en tijd, maar ook voor de producten die ze gebruiken om het slot te vervangen.

In de meeste gevallen hebben Mobiele Slotenmakers alles bij wat ze nodig hebben om hun klanten te helpen. Dit wil zeggen dat ze in hun bestelwagens nieuwe deadbolts, deurknoppen en zelfs cilinders voor uw wagen hebben liggen. Het kan wel gebeuren dat ze een bepaald product niet hebben, maar meestal hebben ze alles wat ze nodig hebben. Dit wil niet zeggen dat u de slotenmakers alles moet laten doen. U kan het oude slot laten verwijderen en dan de rest zelf doen. Dit is wel niet aangeraden als u niet handig bent.

Nu, als u in een situatie zit waarbij uw sleutel in het slot afgebroken is, dan is dit een te redden situatie. Mobiele Slotenmakers kunnen een kapotte sleutel terug samenstellen en er een nieuwe sleutel van maken. Maar de staat van de sleutel is wel belangrijk. Als de sleutel afbreekt in verschillende stukken, dan kan het zelfs zijn dat de beste slotenmaker de sleutel niet kan repareren.

Mobiele Slotenmakers kunnen ook gebogen sleutels namaken. Maar daarvoor kan u best zelf langsgaan bij de slotenmaker. Natuurlijk lukt dit niet als dit de sleutel van uw auto is. Probeer de sleutel zelf niet recht te buigen want dan kan het misschien zijn dat de sleutel breekt of dat u nog meer schade toebrengt zodat er geen kopie meer gemaakt kan worden.

Een aanbevolen slotenmaker is Locksecure en pioneer op het gebied van hoogwaardige beveiliging en service. Neem eens een kijkje op hun website door op de volgende link te klikken: http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam/

 

Voor meer info :