Rotterdam Gids
Image default
Marketing

Tips om voordelig te verhuizen

Voordelig verhuizen is voor veel mensen een onbekend begrip. Toch is het zeker mogelijk om voor redelijke prijzen de verhuizing uit te laten voeren. De kosten voor een verhuizing zijn afhankelijk van meerdere kostenposten. Denk hierbij aan de arbeidskosten (kies bijvoorbeeld voor een Studenten Verhuisbedrijf), vervoerskosten en eventuele extra kosten zoals voorrijkosten, kosten voor een vergunning of kosten voor de huur van een verhuislift. Er zijn een aantal bespaartips die ervoor zorgen dat de totale kosten van  de verhuizing niet te hoog uit vallen.

Het vergelijken van verschillende offertes

Vaak weten mensen niet goed hoe hoog de kosten van een verhuizing zijn. Een manier om hier meer inzicht in te krijgen is door het aanvragen van meerdere offertes bij verschillende aanbieders van de dienst. Zo geeft u de benodigde informatie aan en worden er een aantal offertes op maat berekent met de kosten die het met zich mee zou brengen, wanneer men voor een bepaalde aanbieder zou kiezen. Zo beschikt u over meer prijsinformatie en bent u beter in staat om een voordelige verhuisservice te selecteren. Bekijk via ons interactief aanvraagformulier voor het aanvragen van uw goedkope verhuisservice!

Doordeweeks verhuizen

Veel mensen prefereren het om in het weekend de verhuizing uit te laten voeren, maar vaak is het wel zo dat verhuisbedrijven een weekendtoeslag hanteren. Deze toeslag kan verschillen tussen de vijfentwintig en de vijfenzeventig procent en het is dus veel voordeliger om het doordeweeks uit te laten voeren ook al is het opnemen van een vrije dag hiervoor noodzakelijk. Een voordelige verhuisservice is dus doordeweeks.

De selectie van de inboedel

Tijdens het inruimen van de verhuisdozen is het verstandig om een selectie te maken met oude spullen die eigenlijk niet meegaan naar de nieuwe woning. De kosten van vervoer zijn vaak gebaseerd op de grootte van de verhuisauto en zodoende zijn er of minder ritten nodig of een kleinere verhuisauto. Ook kan het verstandig zijn om een deel van de inboedel zelf al te verhuizen, wanneer dit ritten bespaart. Een voordelige verhuisservice kan dus ook door zelf actief mee te denken met de kostenposten. Het beste kunt u handige artikelen zoals een opblaasbare jacuzzi kopen, die kunt u makkelijk vervoeren en weer opzetten!

Voor meer info :