Rotterdam Gids
Image default
Marketing

Gebreide poef met sfeervolle industriële hanglamp in uw kamer

 

Een kamer kan op vele verschillende manieren worden ingedeeld en ingericht. Uiteraard is het type inrichting en het soort meubels wat je aantreft in de kamer afhankelijk van het doel van de kamer. Een slaapkamer is simpel gezegd bedoeld om te slapen en dat is dan ook het doel van die kamer. Belangrijk bij de inrichting is dan ook om veel ruimte om het bed te creëren. Naast het doel van de kamer is ook de sfeer die je wilt creëren in die kamer van belang. Dit is een sterk persoonlijke afweging en verschilt dan ook flink tussen mensen. De ene persoon wilt juist een gezellig drukke slaapkamer met veel kleuren en de ander kiest juist voor een rustige uitstraling met één type kleurtint. Afhankelijk van je voorkeur kies je dus ook voor bepaalde meubelen. Er zijn ook een aantal meubelen en woonaccessoires die heel goed passen binnen elk type inrichting. Denk hier bijvoorbeeld aan de gebreide poef en een industriële hanglamp, maar ook een mooie eiken tafel past er fraai bij.

Gebreide poef

Een van de meest trendy accessoires op dit moment is de poef. Het leuke van dit kleine woonmeubeltje is dat die ontzettend veelzijdig is en er tevens ontzettend veel keuze is in formaat, kleur, materiaal en vorm. Hierdoor is er vrijwel voor elke inrichting en type kamer wel een poef te vinden die goed aansluit binnen het interieur. Zo zie je tegenwoordig dat de gebreide poef weer helemaal terug in het spel is. De gebreide poef kan namelijk perfect passen binnen een moderne inrichting, maar is ook een echte sfeerverhoger in een meer landelijke knusse omgeving.

Industriële hanglamp

Het type interieur en de soort meubelen zijn sterk afhankelijk van de laatste trends. Zo zie je nu dat de hanglamp weer flink in trek is. Nu is de hanglamp zelf eigenlijk altijd al populair geweest om bijvoorbeeld boven de eetkamertafel te hangen, maar zijn er ook varianten die met de tijd weer meer interesse wekken. Zo is de industriële hanglamp op dit moment weer erg in trek. Het gave van dit type hanglamp is dat het eigenlijk elk standaard interieur kan omtoveren in iets unieks. Ook binnen de industriële hanglamp is er weer voldoende keuze te maken voor je eigen interieur. Zo kun je kiezen uit verschillende groottes, vormen, materialen en kleuren. Vaak worden ze uitgerust met een robuust materiaal zoals metaal, hout of een combinatie daarvan. Daarnaast zie je dat de felle retrokleuren ook erg in trek zijn. Kijk ook eens naar de zeer originele harmonica wandlamp.

 

Voor meer info :