Rotterdam Gids
Image default
Banen en opleidingen

TECHNICAL ACCOUNT MANAGER VOEDINGSINDUSTRIE

Jouw verantwoordelijkheden

Fuji Oil Europe (www.fujioileurope.com) maakt deel uit van de Japanse groep en is een innovatief bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en commercialisering van plantaardige oliën. Ze produceren ook chocolade en vullingen. Vanuit hun vestiging in Ertvelde (Evergem) concentreerden ze zich op Europese bedrijven actief in de chocolade-, koekjes-, ijs-, zuivel- en babyvoedingindustrie.

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor een deel van je internationale klantzaken. Je bent verantwoordelijk voor het behouden van bestaande klanten, maar je hebt ook actieve potentiële klanten. Jouw job is volledig op maat gemaakt voor jouw klanten, er is dus geen vast productassortiment wat deze functie erg uitdagend maakt. Bij de verkoop denkt u mee met uw klanten en houdt u rekening met de algemene situatie om diensten met toegevoegde waarde te leveren: kostprijs van grondstoffen, inkoop, productie, transport, verpakking, enz. Om een ​​kwaliteitsvolle service te garanderen, moet u nauw samenwerken met verkoopcollega’s. Onderzoek en ontwikkeling (R&D) over diepgaande technische kwesties. In deze rol rapporteer je aan de salesmanager.

Jouw profiel

De ideale kandidaat heeft een technische bedrijfskundige opleiding en / of relevante ervaring in de voedingsindustrie. Universitaire studenten met een masterdiploma in industrieel ingenieur, handelsingenieur, TEW en biologisch ingenieur komen ook in aanmerking. Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels. Gezien uw internationale zaken zijn andere talen een pluspunt. Je bent heel verantwoordelijk en neemt het initiatief.

Ons aanbod

Je komt uiteindelijk terecht in een internationaal opererende onderneming die continu innoveert en uitdagende functies biedt. Op basis van je ervaring krijg je een marktconform salaris en een set extralegale voordelen (inclusief bedrijfswagen en tankkaart).


https://www.vindazo.be/vacatures/technisch-manager.html