Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

De beste locatie voor een kantoor in Rotterdam

Een goede locatie vinden voor een kantoor in Rotterdam is soms nog best wel eens lastig. Daarom is het noodzakelijk om je goed voor te bereiden en je op de juiste manier te oriënteren wanneer zoek naar een geschikte locatie voor je pand. Maar hoe doe je dat nou precies en waar zitten de geschikte locaties? Het is in ieder geval belangrijk om de juiste hulp inschakelen dit kun je doen door bijvoorbeeld eens kijken op de website van de mik bedrijfshuisvesting. Daarnaast hebben we ook nog drie verschillende locaties in de buurt van Rotterdam voor je op een rijtje gezet die wel eens interessant voor je kunnen zijn als je op zoek bent naar nieuwe kantoorruimte.

Kralingse zoom

Een fijne locatie waar veel bedrijven in de buurt zitten is in de omgeving van de Kralingse Zoom. Dit ligt bij de Brienenoordbrug in Rotterdam en hier kies er veel bedrijven voor om zich te vestigen. Het grote voordeel hiervan is dat het langs de snelweg is maar dat het ontzettend goed bereikbaar is voor klant. Zij hoeft niet lang in de file te staan maar zijn binnen binnen no time bij jou op kantoor.

In het centrum van Rotterdam 

Een andere populaire locatie waar veel bedrijven een kantoorpand vestigen is in het centrum van Rotterdam. Het nadeel is natuurlijk dat het hier erg druk kan zijn waardoor je lang onderweg bent als je met de auto gaat. Maar stel dat je werknemers met het OV komen of dat je bijvoorbeeld veel met studenten werkt is dit de perfecte locatie voor je kantoorpand. Daarnaast is het ook een mooie plek om je nieuwe klanten te ontvangen.

Rotterdam noord

Naast de Kralingse zoom in het centrum kun je natuurlijk ook voor kiezen om je kantoor te vestigen in Rotterdam Noord. Ook een hoop bedrijven kiezen hiervoor omdat het ontzettend goed bereikbaar is net zoals in de Kralingse zoom. Een populaire locatie is bijvoorbeeld de Van Dale fabriek maar omliggend zijn nog meer goede keuzes voor je kantoorpand zou kunnen vestigen.

Er is dus meer dan genoeg keuze voor je nieuwe bedrijf. Denk goed na over de locatie want het is van ontzettend groot belang. Hopelijk heb je iets aan dit artikel had ik kun je snel een nieuw pand vinden voor jouw bedrijf.