Rotterdam Gids
Image default
Banen en opleidingen

Doe een bhv-cursus in de omgeving Amsterdam

Op zoek naar een bhv-cursus in regio Amsterdam? Dan komt u snel terecht bij ProFhire. Dit bedrijf ligt in Velserbroek en heeft een ruim aanbod met diverse bhv-cursussen. U kunt er voor kiezen om deze bhv-cursus in Velserbroek te doen, maar dit kan ook op locatie in regio Amsterdam. Hiervoor is een minimum van 6 personen vereist. Dit kan een handige oplossing zijn wanneer u op reistijd wilt besparen en de bhv-cursus graag binnen uw bedrijf wilt laten uitvoeren. 

Volg een van de vier verschillende bhv-cursussen in regio Amsterdam

Bent u op zoek naar een plek waar u of uw werknemers een bhv-cursus in regio Amsterdam kunnen volgen? Start dan de gewenste bhv-cursus bij ProFhire. U heeft de keuze uit vier verschillende bhv-cursussen. Deze opleider biedt een basiscursus bhv, een herhalingscursus bhv, een cursus tot ploegleider bhv en een cursus tot coördinator bhv aan. Binnen een organisatie of bedrijf heeft namelijk u niet alleen werknemers met een bhv-cursus nodig, maar ook een coördinator en een ploegleider. Deze rollen zijn weggelegd om een evacuatie en ontruimingsplan in goede banen te leiden. De rollen van ploegleider en coördinator kunnen ook door één werknemer vervuld worden. 

Een NIBHV-erkend certificaat

Na afloop van alle bhv-cursussen bij ProFhire ontvangt u een NIBHV-erkend certificaat, mits u de cursus succesvol afrondt. Alle cursussen worden uiteraard gegeven volgens de richtlijnen van het NIBHV. Uw behaalde certificaat is dus erkend door het Nederlandse Instituut voor Bedrijfshulpverlening. Het is daarnaast ook erg belangrijk om uw bhv kennis up-to-date te houden. Daarom kunt u een herhalingscursus volgen. 

Praktijkgerichte trainingen op maat 

ProFhire levert maatwerk cursussen en trainingen zodat u en uw medewerkers bewust zijn van alle kenmerkende risico’s en gevaren binnen uw organisatie. Het is van essentieel belang dat u en uw collega’s zich maximaal bewust zijn van een veiligere werkomgeving door praktijkgerichte trainingen en maatwerk. Daarnaast moet een veilige werkomgeving niet alleen op papier werken, maar het moet in de realiteit ook handzaam, praktisch en toepasbaar zijn. Deze specialist levert unieke trainingsbelevingen die op locatie kunnen worden gegeven of in het trainingscentrum in Velserbroek.

https://www.profhire.nl/