Rotterdam Gids
Image default
Auto's en Motoren

Motorrijles Rotterdam enige rijschool met eigen terrein

Motorrijles in Rotterdam op eigen terrein

Motorrijles Rotterdam is de enige rijschool in rotterdam met een eigen terrein waar je motorrijles kunt volgen. De rijschool maakt direct een verschil tussen de andere motorrijscholen in de omgeving. Een bijzondere rijschool die zeker de moeite waard is om een kijkje te nemen.

 

100% slagingsgarantie

De rijschool heeft zijn eigen manier van lesgeven ontwikkeld in de tijd die ze actief zijn als rijschool. Het is een rijschool met meer dan 15 jaar ervaring. De rijschool is een all-round rijschool die ook rijinstructeur opleiding geeft. Met andere woorden, leiden ze hun eigen instructeurs op. Hierdoor hebben ze de beste instructeurs van Zuid-Holland. Dankzij de ervaring en examengerichte rijlessen, behalen ze een hoog slagingspercentage. De rijschool heeft een slagingspercentage van 95% behaald. Zij zijn zeker van hun werkwijze en de manier van lesgeven. De zekerheid die zij hebben laten ze ook zien door 100% slagingsgarantie aan te bieden. Toch niet geslaagd? Dan wordt het herexamen door de rijschool vergoed. 

 

Goedkope motorrijles

Motorrijlessen hoeven niet duur te zijn. Je kunt dit merken aan de prijzen van de rijschool. In de reviews schrijf met ook “goedkope rijschool” & “de beste rijschool”. Er zijn meer dan 750 reviews op google over de rijschool. Van de 5 sterren hebben ze een score van 4.8 behaald, wat aanzienlijk hoger is dan de andere rijscholen. De motorrijles pakketten zijn inclusief theorieopleiding, theorie-examen, AVB examen & AVD examen. Het is bovendien ook mogelijk om je lespakket te betalen in termijnen. Ook krijg je bij de lespakketten een gratis proefles. Tijdens de gratis proefles kun je kennismaken met je instructeur. Die zal aan de hand van je rijvaardigheid een indicatie maken van het aantal rijlessen dat je nodig hebt. Je kunt op basis van de indicatie van je instructeur een lespakket kiezen die het beste bij je past. 

 

Geen wachttijden

Er zijn meerdere instructeurs. Ook worden er lessen gegeven in de avonden en in ‘t weekend. Hierdoor zijn er geen wachttijden bij Motorrijles Rotterdam. Je kunt direct starten met een gratis proefles. De rijlessen worden gegeven door professionele rijinstructeurs. Natuurlijk heb je wel je eigen vaste rijinstructeur die jou een volledige begeleiding van A tot Z geeft en je in een korte tijd klaarstoomt voor de examens. 

 

Flexibele motorrijschool

Motorrijles Rotterdam is flexibel op alle vlakken. Je hoort jezelf op je gemak te voelen achter het stuur en zo voel je je zeker! De rijlessen worden gegeven in een vriendelijke sfeer. De werkwijze van de rijschool is transparant. Je komt niet tegenover verrassingen te staan of onverwachtse kosten. Je kunt alles bespreken. Je komt er wel onderuit met Motorrijles Rotterdam.