Rotterdam Gids
Image default
Particuliere dienstverlening

Redenen om voor een occasionmodel Indian Scout Motor te kiezen

De Indian Scout Motor verenigt een tijdloze stijl met de modernste snufjes en uitstekende prestaties. Het jarenoude icoon is standaard verkrijgbaar bij H.D. Service Venlo, die zichzelf een van de officiële Indian Motorcycle dealers van de Benelux mag noemen. Ook voor Harley Davidson en Victory motoren bent u er aan het juiste adres. Het is geen geheim dat de Indian Scout Motor behoorlijk prijzig is in aanschaf. Daarom kiezen steeds meer motorrijders voor een occasion. Wilt u de opties van dichtbij bekijken en een of meerdere proefritten maken? De deuren van de specialist staan zes dagen per week open voor klanten uit heel Nederland en daarbuiten.

Financiële voordelen

De belangrijkste reden om voor een occasion Indian Scout Motor te kiezen, is uiteraard het financiële voordeel ten opzichte van de nieuwprijs. Een tweedehands motor is vele malen goedkoper dan een nieuwe en de afschrijving is een stuk lager. Vaak kiezen ook nieuwe motorrijders voor een tweedehands exemplaar, zodat eventuele beschadigingen door onervarenheid minder vervelend zijn. Bovendien zijn de levertijden doorgaans een stuk korter, alhoewel de specialist standaard ruim honderd exemplaren op voorraad heeft. Door een occasion bovendien aan te schaffen bij een officiële motorspecialist, ontvangt u ook aankoopgarantie. H.D. Service Venlo is al ruim vijfentwintig jaar een gevestigde naam binnen de motorwereld.

Eén en dezelfde plek voor aanschaf, reparatie en ombouw

De expert is de enige motorzaak van ons land waar u een dergelijk breed aanbod aan motoren van Amerikaanse bodem vindt. Op de website vindt u het meest recente overzicht van de occasionmodellen die aanwezig zijn in de showroom. Bij de specialist bent u overigens niet alleen aan het juiste adres voor de aanschaf van nieuwe of tweedehands motoren, maar ook voor de reparatie daarvan. In de ruime werkplaats worden zowel kleine als grootschalige herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Ook de ombouw van uw motor kunt u hier laten realiseren.

https://www.hdservicevenlo.nl/