Rotterdam Gids
Image default
Auto's en Motoren

Het Detailing Erfgoed: Ziebart Nederland – Verfraaiing, Bescherming, Perfectie

Onze missie: De beste auto-ervaring voor u

Bij Ziebart Nederland streven we naar het creëren van een onvergetelijke auto-ervaring voor onze klanten. Stel je voor dat je jouw auto in ontvangst neemt, glanzend en nieuw alsof je hem net uit de showroom haalt – voor de tweede keer!

Kwaliteit en beleving: Vakmanschap ontmoet Passie

Met meer dan 60 jaar ervaring en 1200 locaties wereldwijd, is Ziebart een naam die synoniem staat met kwaliteit in auto detailing. Of het nu gaat om een personenauto, vrachtwagen, SUV, motor of ander voertuig, wij hebben de expertise en de tools om het in perfecte staat te brengen en te houden.

We maken gebruik van hoogwaardige coatings, waxen, polijsten, reinigings- en beschermingsmiddelen, en geven speciale aandacht aan interieurverzorging. Onze zorgvuldig geselecteerde producten zijn ontworpen om je auto te beschermen en te laten glimmen, met een lange levensduur en uitstekende resultaten.

Garantie op bescherming: Rust en Betrouwbaarheid

Bij Ziebart geloven we in de kracht van onze diensten. Daarom bieden we levenslange hernieuwbare garantie op PPF (Paint Protection Film) en coatings. Deze garanties verzekeren je van de bescherming van je voertuig tegen krassen, vuil, stof, vocht, roest en meer. Je auto zal niet alleen schitteren, maar ook gedurende lange tijd bestand zijn tegen de invloeden van buitenaf.

Franchising: Groei met Ziebart

Als je een ervaren detailer bent en klaar bent om de volgende stap in je carrière te zetten, biedt Ziebart je de mogelijkheid om te groeien met ons franchise model. We ondersteunen je met een bedrijfsontwikkelingsplan, training, locatieontwikkeling, marketing en reclame, en voortdurende ondersteuning. Samen kunnen we de omzet vergroten met onze gezamenlijke vakkennis en passie.

Waarom Ziebart de perfecte match is voor uw auto

De wereldleider in detailing, een toewijding aan kwaliteit en beleving, en een sterke garantie op bescherming maken Ziebart de perfecte keuze voor uw voertuig. Onze jarenlange ervaring en constante focus op innovatie en kwaliteit betekenen dat je kunt vertrouwen op Ziebart om je voertuig er altijd stralend uit te laten zien.

Bent u klaar om uw auto de behandeling te geven die hij verdient? Wilt u een blijvende indruk maken met uw voertuig? Neem contact met ons op en laat ons u blij maken. Uw vreugde en trots zijn onze grootste voldoening.

https://ziebartnederland.nl/