Rotterdam-gids

Kun je een sporttas gebruiken als luiertas?

Een tas die vaak vergeleken wordt met een luiertas is een sporttas omdat hij groot is en veel zakken heeft. Waarschijnlijk heeft u er al een liggen en is de verleiding groot om deze als luiertas te gebruiken.

Weet je wat? Een sporttas, of het nu een plunjezak of een rugzak is, maakt ook een uitstekende luiertas. De zakken binnen en buiten zorgen voor een betere organisatie, net als een echte luiertas. Sporttassen hebben ook een fles die speciaal ontworpen is voor drinkflessen. Je kunt ze gebruiken om melk of je eigen drankjes in te bewaren.

Het belangrijkste verschil tussen sporttassen en babytassen is dat sporttassen niet schattig zijn. Dit zal een probleem zijn voor mama’s die alle lieve dingen voor hun schattige baby’s willen hebben. Sporttassen zijn ook zelden modieus. Sommige mama’s zullen geen stijl opofferen en kiezen altijd voor een modieuze Cowboysbag luiertas. Gymtassen kunnen daar niet tegenop.

Vervolgens is er het gebrek aan geïsoleerde flesvakjes en luierverschoonkussen. Sporttassen met geïsoleerde zakken zijn zeldzaam en die met luierverschoonkussen zijn praktisch onbestaand.

Natuurlijk kun je later altijd nog een aparte geïsoleerde fleshouder plus een luierverschoonkussen gebruiken. Deze extra’s kunnen echter meer kosten dan het kopen van een luiertas uit de get go. We hebben het niet eens gehad over speciale doekjeszakjes en kinderwagenhaken. Ja, ze zijn goedkoop, maar als je ze allemaal optelt, zul je meer uitgeven dan je bespaart door het gebruik van de sporttas.