Rotterdam Gids
Image default
Aanbiedingen

Drie tips voor het laten zetten van nieuw glas

Wil je nieuw glas laten plaatsen? Het is goed mogelijk om dit zelf te doen, maar het is nog beter om dit over te laten aan een professional. Zo weet je niet alleen zeker dat het goed gebeurd, maar voorkom je ook ongelukken. Een goede glaszetter Rotterdam zorgt ervoor dat je snel geholpen wordt en dat je kunt gaan genieten van een nieuw glas. Wil je het wel zelf gaan doen? Dan vind je hier drie belangrijke tips.

 

Tip 1: Kies voor een professional

Een van de belangrijkste tips is dat je het alleen zelf moet gaan doen wanneer je hier ervaring mee hebt. Zodra je nog nooit glas hebt vervangen of geplaatst is het zeker beter om hiervoor de hulp van een expert in te schakelen. Het hoeft helemaal niet duur te zijn en daarnaast ben je ook nog eens zeker van een perfecte resultaat. Wanneer je het zelf doet kun je wellicht fouten maken of jezelf verwonden met het scherpe glas. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Een goede glaszetter Rotterdam helpt je graag bij het plaatsen van nieuw glas. Vraag een offerte aan en ontdek de aangename prijzen!

 

Tip 2: Zorg voor de juiste instructies

Wanneer je wel ervaring hebt met het plaatsen van glas kun je er wel zelf mee aan de slag gaan. Het is dan wel belangrijk om de juiste instructies te hebben voordat je aan de slag gaat. Zo is het bijvoorbeeld slim om een stappenplan te downloaden waarmee je stap voor stap volgt wat je moet doen. Moet je bijvoorbeeld eerst nog het oude glas verwijderen? Of is deze er al uit en moet je alleen nog het nieuw glas plaatsen? Voor beide situaties zijn genoeg stappenplannen te vinden. Op deze manier weet je zeker dat je geen enkele stap overslaat.

 

Tip 3: Leg alles van tevoren klaar

Wat heb je allemaal nodig? Zorg dat je van tevoren alles klaar hebt liggen. Zo maak je de klus een stuk makkelijker en weet je zeker dat je halverwege geen gereedschap moet ophalen. De klus is daarnaast ook een stuk sneller klaar wanneer je weet wat je nodig hebt en waar het ligt. Je hebt bijvoorbeeld een stanleymes nodig, een beitel, een plamuurmes of verfkrabber, een nijptang, kit, hamer en spijkers en meer. De juiste voorbereiding is het halve werk!

 

https://vanderhaveglas.nl/