Rotterdam Gids
Image default
Dienstverlening

Kinderopvang Rotterdam

We bieden 3 locaties aan in Rotterdam voor kinderopvang. kom een keer langs op één van onze drie locaties (IJsselmonde of Charlois/Slinge). 

Ons toegewijde, vriendelijke en goed gekwalificeerde team biedt hoogwaardige zorg en leren voor kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar.

De Groene Tuin KDV voordelen:

  • Veilige, vriendelijke en leuke plek voor u en uw kind

  • Leren door indoor en outdoor speelactiviteiten

  • Een goed gekwalificeerd, vriendelijk en zorgzaam team

  • Een toegewijde sleutelfiguur om uw kind gericht te ondersteunen

We houden van spelen, leren en ontdekken bij Kinderdagverblijf De Groene Tuin in Rotterdam

In de belangrijke beginjaren van het leven zijn zorg en onderwijs met elkaar verbonden en vormen de basis voor de sociale, emotionele en intellectuele ontwikkeling van onze kinderen. 

Bij kinderdagverblijf Rotterdam streven we ernaar om kinderopvang en vroegschoolse educatie van de hoogste kwaliteit te bieden door samen te werken met ouders en verzorgers met regelmatige communicatie en discussie en elk kind te helpen zijn of haar volledige potentieel te bereiken en die belangrijke voorsprong in het leven te bereiken.

 

Warm, veilig en vertrouwd

De Groene Tuin KDV is gevestigd in Rotterdam en biedt 3 locaties (IJsselmonde of Charlois/Slinge) aan in een warme en gastvrije omgeving. Volledig gerenoveerd en uitgerust om ruime, hoogwaardige accommodatie te bieden, die strikt voldoet aan de strenge brandvoorschriften en welzijnseisen. Kom gerust langs om een kijkje te nemen.

Onze filosofie van leren door te spelen biedt onze baby’s een breed scala aan speelgoed, uitrusting, activiteiten en ervaringen die zijn ontworpen om de ontwikkeling van de opkomende vaardigheden van het jonge kind te stimuleren, waaronder; visueel, perceptueel, sociaal, taal, motorisch, manipulatief, hand-oog coördinatie en ontdekking.

Er bestaat nauwe interactie tussen het kinderdagverblijf personeel en de kinderen om hun fysieke en taalontwikkeling te stimuleren en het bewustzijn van de wereld om hen heen te vergroten. In dit stadium, met hulp van ouders, gaan we uit van een flexibele dagelijkse routine opgebouwd rond het slaap en de ontwikkelingsfase van elke individuele baby.