Rotterdam Gids
Image default
Hobby en vrije tijd

Is een escape room in Amsterdam de ideale teambuilding activiteit?

Wil jij je collega’s graag op een originele manier leren kennen? Neem dan deel aan een leuke teambuildingactiviteit. Bijvoorbeeld een escape room in Amsterdam. Je reserveert online voor een groep tot wel 150 personen. Escape Factory in Amsterdam biedt bovendien het unieke concept ‘Escape Race’ aan. Hierbij zijn er acht gespiegelde kamers, waarin verschillende teams het tegen elkaar op nemen om als eerste te ontsnappen. Racen kan in teams tot vijf personen en voor groepen tot en met vijftig personen. Na jouw ontsnappingspoging is het mogelijk om een diner te houden of te genieten van een van onze andere activiteiten, zoals een pub-quiz of een rondvaart op de Amsterdamse grachten.

Het Wilde Westen vind je in een escape room in Amsterdam

Lijkt het jou altijd al leuk om te leven als een cowboy of indiaan? Het is dan ontzettend leuk om het Wild Joe escape room spel te spelen in Amsterdam. In dit spel van Escape Factory probeer je de geheimen van de cowboys in de saloon te ontmaskeren en binnen een uur de code te kraken om weer buiten de saloon te komen. Je speelt dit spel met drie tot vijf personen. Daarnaast is het ook mogelijk om dit spel in teams tegen elkaar te spelen en er een echte race van te maken. Reserveer online je spelmoment en kom naar Escape Factory nabij Amsterdam-Centraal. Hier kun je gratis parkeren.

Ga terug naar de Amerikaanse drooglegging met een escape room in Amsterdam

Een escape room is extra leuk wanneer er een bepaald thema aan verbonden is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een escape room waarbij je ontsnapt uit de Infiltratie? In deze escape room in Amsterdam is het jouw missie om een vriend uit de gevangenis te helpen ontsnappen. Het spel speelt zich af tijdens de Amerikaanse drooglegging van de jaren 20. Via verschillende voorwerpen en puzzels proberen jullie de gevangenis te infiltreren en vervolgens weer te ontsnappen. Je krijgt voor dit spel een uur de tijd. Je boekt deze kamer van Escape Factory eenvoudig online. Bij je reservering is het mogelijk om meerdere kamers te boeken, zodat je ze allemaal eens kunt uitproberen. Na of voor het spel is het mogelijk om te genieten van een drankje.