Rotterdam Gids
Image default
Hobby en vrije tijd

Er lekker op uit met de meiden tijdens een bedrijfsuitje in Den Bosch

Werken er alleen maar vrouwen bij u in het bedrijf? DoeDenBosch heeft dan een aantal leuke uitjes voor elk budget voor u! Maak kennis met de citygame voor vrouwen. Tijdens dit spel wordt er gestreden om het meeste shoppinggeld. Na de citygame kunnen jullie heerlijk napraten onder het genot van een glas bubbels door de citygame te combineren met een borrelarrangement of een walking dinner. Weet u al welk arrangement u kiest uit de meer dan 100 arrangementen van DoeDenBosch? Heeft u zelf een geschikte locatie gevonden voor het bedrijfsuitje in Den Bosch? De bedrijfsuitjes kunnen op verschillende locatie georganiseerd worden.

Sportief bedrijfsuitje in Den Bosch

Houden jullie van sporten? Dat is een aangename afwisseling in plaats van de hele dag achter een bureau zitten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuke tocht op de tandem of step? Houden jullie wel van het competitiegevoel? Dan is bubble voetbal of voetbal darten altijd een goede keuze! Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende sportieve activiteiten met elkaar af te wisselen. Sluit de sportieve dag af met een gezellige borrel, buffet of walking dinner en de dag is helemaal compleet. Wanneer vindt het bedrijfsuitje in Den Bosch plaats? Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat van DoeDenBosch.

Handige tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Den Bosch

Organiseert u dit jaar het bedrijfsuitje in Den Bosch? Dan kan het lastig zijn iets leuks te verzinnen, maar met deze tips lukt het zeker. Allereerst is het belangrijk om het gezelschap in kaart te brengen. Begin hier op tijd mee, er zijn altijd mensen die te laat reageren. Mogen partner en kinderen ook mee of is het enkel voor uw collega’s? Nu u weet hoeveel mensen er meegaan, kunt u de datum plannen. Houd hier rekening met vakanties, hobby’s en overige activiteiten buiten de werkweek. Nu kunt u nadenken over de invulling van het programma. Is het gezelschap zeer gevarieerd? Probeer het dan zo algemeen mogelijk te houden zodat iedereen het leuk vindt. Denk bijvoorbeeld aan een workshop of escape room.