Rotterdam Gids
Image default
Aanbiedingen

De reisgids voor het bezoeken van rotterdam

Rotterdam is een stad in Zuid-Holland en ligt in het westen van Nederland net zoals plopsaland coevorden korting. Rotterdam is de op één na grootste gemeente in Nederland met ongeveer 5.95.000 inwoners. Rotterdam is ook populair als de grootste haven van Europa. Architectuur in Rotterdam is wereldberoemd en het wordt ook wel de stad van de Architectuur genoemd. Het weer in Rotterdam is het hele jaar door aangenaam, maar een bezoek aan deze stad in de zomer of in het voorjaar is echt prachtig. Rotterdam is een prachtige metropool, waar je kunt genieten van prachtige winkels, een bruisend nachtleven, architectonische hoogstandjes van wereldklasse en geweldige evenementen.

Rotterdamse attracties

Zoals ik al eerder zei, is Rotterdam een stad van de architectuur. Mis dus niet om de glimpen van de architectuur van wereldklasse op te vangen. Rotterdam biedt vermaak aan iedereen, variërend van culturele en historische bezienswaardigheden, prachtige bezienswaardigheden van musea en monumenten, geweldige winkelgebieden en een ongeëvenaard nachtleven.

Topattracties

Dierentuin Blijdorp

Dit is de perfecte plek om te beginnen. Ik ben er zeker van dat u en uw kinderen lange uren kunnen doorbrengen met het rondlopen van alle soorten dieren. U vindt een groot aquarium in het Oceanium van de dierentuin.

Kunsthal

U kunt ook een bezoek brengen aan de Kunsthal. Er is een unieke traditie om te experimenteren met de thema’s die nooit voor een tentoonstelling zijn gebruikt, daarom levert het zo’n prachtig resultaat op, dat toeristen over de hele wereld aantrekt. De Kunsthal beschikt over 3.300 m² tentoonstellingsruimte in het gebouw.

Arboretum Trompenburg

Als u wilt zitten en ontspannen, dan is Arboretum Trompenburg de perfecte plek. Het is de unieke tuin in de stad van de architectuur sinds 1820. U kunt hier genieten van de natuur en de rust in deze stad.

Winkelen in Rotterdam

Rotterdam is een van de prachtige steden in Nederland met geweldige winkelgebieden. Als u alcoholist bent, dan bent u in de juiste stad. De belangrijkste winkelstraten in Rotterdam zijn de Lijnbaan en de Hoogstraat. U kunt ook een bezoek brengen aan de open stadsmarkt, waar u de vele restaurants,cafés en ijzerwarenwinkels vindt. Een andere bekende winkelstraat is de Afrikaanderplein Markt Uitgaan in Rotterdam

De stad van de architectuur biedt veel uitgaansmogelijkheden. Er zijn talloze cafés, restaurants, bars, clubs, opera’s en disco’s in deze stad. Omdat Rotterdam de studentenstad is, vind je in de avonduren veel Rotterdamse straten vol met studenten. De Oude Haven is de belangrijkste hangplek voor studenten in deze charmante stad. Hier vind je veel restaurants en cafés. Als je een glaasje wilt winnen, dan raad ik je aan om een bezoek te brengen aan de beroemde en levendige bar Eendrachtsplein/Nieuwe Binnenweg.

Topplaatsen voor horecagelegenheden 

  • Kruiskade
  • Stadhuisplein
  • Delftsestraat
  • West-Kruiskade
  • Club wedijveren
  • Reisinformatie

De reisopties in Rotterdam

Er zijn tal van reisopties beschikbaar om de stad van de Architectuur te bereiken. Maar mijn reiservaring naar Rotterdam zou je aanraden om met de trein te reizen om de echte ervaring van Europa en vooral Rotterdam te vergaren. Nu denkt u dat de trein meer tijd nodig heeft dan een vlucht om u naar de stad van de Architectuur te brengen. Maar als je op een ontspannen en stressvrije manier wilt reizen, dan is de Een auto het handigste en meest comfortabele vervoermiddel.

Ik wil mijn reiservaring naar Rotterdam graag delen. Ik kies gewoon voor de optie auto huren Rotterdan, om door Rotterdam te reizen. U heeft vechillende keuzes zoals de luxe van een wage of grote om hem makkelijk te kunnen parkeren in de best drukke stad. Zo kan je op een makkelijke manier reizen door de stad en plek tot plek ontdekken.

 

 

https://ticketforsale.nl/