Rotterdam Gids
Image default
Dienstverlening

Dit leasebedrijf in Breda biedt een efficiënte internetveiling om goedkoop een auto te leasen!

Is u huidige bedrijfsauto nodig aan vervanging toe of wilt u weleens een ander model? Het vinden van een geschikte bedrijfsauto is een hele klus, mede dankzij de hoge autoprijzen. Gelukkig is er de mogelijkheid om een auto te leasen. Maar ook bij autoleasebedrijven zit er een groot verschil in de prijzen. De Leaseveiling heeft daar een oplossing voor. Dit leasebedrijf in Bredabiedt namelijk een speciale internetveiling.

Voordelen van een leaseveiling

Het meedoen aan een veiling voor het leasen van een auto biedt veel voordelen. Aangezien de verschillende aanbieders graag een auto aan u kwijt willen, zullen ze een scherpe prijs bieden. Dit ziet de concurrentie, die vervolgens een nog lager bod doet. En zo gaat het nog een tijdje door. Als u een bedrijfsauto leaset door middel van een veiling weet u dus zeker dat u niet te veel betaalt en dat u goedkoper uit bent dan wanneer u naar een ‘gewoon’ autoleasebedrijf gaat.

De werkwijze

De veiling van het leasebedrijf werkt als volgt. U geeft aan welke auto u graag wilt leasen en welke eisen en wensen u verder nog heeft. Het leasebedrijf in Breda zal vervolgens verschillende bedrijven selecteren die aan uw wensen voldoen. Deze kunnen dan tijdens de internetveiling verschillende boden uitbrengen. De veiling duurt drie dagen, zodat er alle tijd is om te bieden en er aan alle voorwaarden wordt voldaan.

De service

Het leasebedrijf in Breda werkt aan de hand van een uitstekende service. De Leaseveiling vindt het belangrijk om zijn klanten op een goede en vriendelijke manier te helpen. U kunt er dan ook altijd terecht voor uitgebreid advies. Aangezien het bedrijf zelf niet deelneemt aan de veiling, is het volledig onafhankelijk. Ook is het erg transparant; u zult nooit voor verrassingen komen te staan. Bovendien kost het niets om de veiling te starten, waardoor het laagdrempeliger wordt om een veiling te beginnen.

https://www.deleaseveiling.nl/