Rotterdam Gids
Image default
Bedrijven

Een huis wordt in Rotterdam steeds meer verkocht aan opkopers en beleggers

Het verkopen van een huis in Rotterdam gaat normaliter via een makelaar die het aan een andere particuliere koper verkoopt. Echter worden woningen en ook bedrijfspanden steeds vaker aan beleggers en investeerders verkocht. Zelfs huizen op Funda die door makelaars worden verkocht, worden vaak door beleggers opgekocht. Maar ook is er een grote offmarket gedeelte die de massa nooit zal zien. Maar door de lage huizenprijzen in Nederland gaan beleggers tegenwoordig ook via de massa woning websites zoals Funda of Jaap. Beleggers bieden steeds meer en creëeren soms ook een hoge mate van overbieden.

Steeds meer woonhuizen worden dus verkocht aan beleggers. Woningverkopers kunnen de hoge biedingen niet weigeren, omdat ze dit duizenden euro’s meer oplevert. En wie gaat er nu tienduizenden euro’s weggeven om te voorkomen dat de huizen niet bij beleggers terecht komen. Sons Real Estate is zo een bedrijf die juist wel goed omgaat met verhuur. Als gespecialiseerde verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder zorgen wij ervoor dat iedereen tevreden blijft en de huurder er zo lang in mogelijk kan blijven wonen. Kijk daarom uit om te verkopen aan beginnende beleggers die enkel om rendement geven.

Het verkopen van een huis in Rotterdam was nog nooit zo gemakkelijk geweest. U biedt uw huis aan bij een vastgoedmakelaar met alle contacten in de vastgoed markt en u ontvangt binnen enkele minuten of uren al goede biedingen. Dit in tegenstelling tot Funda waar een woning verkoop soms veel onzekerheid meebrengt. Naast het bod wat meestal een voorbehoud van financiering kent, ook gewoon het feit dat u weken moet wachten.

Verkoop uw woning in Rotterdam daarom aan een goede vastgoedmakelaar!

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-rotterdam/